![]() |
#71 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Jak często jeździsz to znajdujesz te miejsca w których wydaje ci się że jest bezpiecznie. W takim miejscu zatrzymywałem się często żeby na kilka godzin zamknąć oko nocą. Ale ostatnio kilku bośniackich cyganów postanowiło zajebać mi rower i pewnie inne rzeczy z auta, tylko nie zauważyli ze spałem obok roweru. Wyłamali mi zamek otwierając przednie drzwi i jak się zerwałem to na moje szczęście spierdolili a nie wyjęli kosy żeby mnie poczęstować, po przyjeździe policji dowiedziałem się że tego typu akcje nasiliły się w okolicy, jak i włamania do domów i mieszkań. Jeżdżę na Słowenii od wielu lat po górach i w ogóle uważam że jest to przyjazny spokojny kraj.
![]() |
#72 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2015
Miasto: Warszawa
Motocykl: inne moto
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 9 godz 9 min 22 s
|
![]()
Ostatnio widziałem ciekawe rozwiązanie dla kampera - szacun, robi wrażenie a drugie to jazda tym - trzeba mieć od cholery czasu.
Drugie to rozwiązanie z namiotem dachowym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Jeleśnia - Żywiec
Motocykl: CZ 350/XL 600
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 13 godz 44 min 38 s
|
![]()
Kilka dni temu nad Bałtykiem widziałem jak stawiali namiot dachowy na dachu Nissana Patrola. Przy silnym wietrze starsznie tym szarpalo z tropikiem. Nie wyobrazam sobie spać tam na deszczu z wiatrem.
![]() |
#74 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Sensowna koncepcja tam gdzie łażą węże, skorpiony i inne dziadostwa ale w warunkach powiedzmy europejskich to nie widzę za wielu plusów dodatnich. Na półwyspie to widziałem nawet 911 z namiotem dachowym, inna sprawa że właściciele spali w przyczepie na campingu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
![]() |
![]()
911 z namiotem dachowym Jprdl świat się kończy
![]() |
#76 |
![]() |
![]()
Dawno się skończył.
Ale tak było, nie zmyślam. A teraz sobie wyobraź jak właściciel w tym śpi w takich warunkach. ![]() Widzisz? Nie? Ja też nie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
![]() |
![]()
Nawet nie przyszło mi do głowy że zmyślasz /teraz
![]() ![]() Namiot na dach bo w katalogu jest ![]()
![]() |
#78 |
![]() |
![]()
No masz. Aż sprawdziłem.
https://shop.porsche.com/pl/pl-PL/p/...5-B/992044895A |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
![]() |
![]()
Przysięgam się że tak strzeliłem tylko ale cieszę się że sprawdziłeś i czuję się bogatszy o 26 tys!!! Bo mam namiot za 500
![]() Btw Robura ![]() Kiedyś jak jeszcze było słychać daleko zza zakrętu że jedzie Robur to mówiło się że to jest jedyne auto które zamienia energię termodynamiczną zawarta w paliwie 10% na prace 30% na ciepło i 60% na hałas ![]() ![]() ![]()
![]() |
#80 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2015
Miasto: Warszawa
Motocykl: inne moto
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 9 godz 9 min 22 s
|
![]() |
![]() |
![]() |