![]() |
#81 |
![]() |
![]()
Z aut typu tego prosiaka to na FB śledzę profil gościa, który ma namiot na nowym mustangu (tzn tym sprzed jakiś 10 lat) i faktycznie z nim podróżuje i z niego korzysta.
A na wszelakiej maści forach kamperowych już się zaczęły historie z południa Europy, ni o tym czy kogoś okradli, ale co komu ukradli. Masakra. Po prostu kolejno odlicz i każdy wymienia co mu zajebali/zniszczyli. Zresztą tak jest chyba od końca kondonii.
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
![]() Online: 3 dni 13 godz 26 min 33 s
|
![]()
Rozrzutny jesteś. Za 500, to ja mam salon, sypialnię, dwa zadaszone tarasy (2x6m2).
I prywatną plażę. ![]()
![]() |
#83 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2013
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 20 godz 30 min 3 s
|
![]()
No to nastraszyliście. Za jakieś 3 tygodnie jadę z żoną do Czarnogóry. Często naszą subarynę traktujemy kamperowo i wiele wyjazdów już tak odbyliśmy ale na Bałkany jedziemy pierwszy raz. Pierwszy nocleg gdzieś na Węgrzech a reszta była planowana już na miejscu. Czasami na dziko czasami jakiś camping. Jak popadnie. Na początku Durmitor potem góry Przeklęte i na ile starczy czasu to wybrzeże. Czyli lepiej unikać tam pustkowia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 20 godz 12 min 56 s
|
![]()
Dobry nocleg jest w Zatoce Kotorskiej
Szukaj Fort Arza. Często 4x4 tam też się rozbijają A przy okazji zajebista miejscówka - zobacz na mapie sobie
![]() |
#85 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 4 dni 18 godz 40 min 31 s
|
![]()
Piesy,
pamiętaj że im dziksze miejsce tym mniejsza szansa na spotkanie złodzieja/bandyty. Zazwyczaj czekają na okazje w miejscach gdzie ludzie sami im podjeżdżają pod nos. Ja w swoim kilkunastoletnim kamperowaniu byłem na campingach ze trzy razy, nigdy nie miałem złych doświadczeń, ale mojemu synowi w Hiszpanii , w czasie gdy oni spali z tyłu , otworzyli "szoferkę" i zabrali portfel leżący na stole. Ka'banya Kitesurw Beach -koło tego spałem na ogromnej plaży(Czarnogóra-dojazd przez trzcinowisko) ciał |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
Zgadzam się ze Stopą.
Im dalej od cywilizacji tym lepiej.
![]() |
#87 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Okuninka latom, a Biala Podlaska zimom.
Motocykl: R1100GS
Przebieg: :dupa:
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 16 godz 3 min 55 s
|
![]()
Tak, tylko co gorsze: spotkać złodzieja w tzw. cywilizacji czy Ciebie na zadupiu..?
![]()
![]() |
#88 | |
|
![]() Cytat:
Poznacie mnie po koloratce. Trzeba dodać, że kamperowcy odbierani są jako gruby portfel. Subarakiem uciekał bym od cywilizacji, nie dla bezpieczeństwa ale świętego spokoju.
![]() |
![]() |
#89 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Okuninka latom, a Biala Podlaska zimom.
Motocykl: R1100GS
Przebieg: :dupa:
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 16 godz 3 min 55 s
|
![]()
[QUOTE=El Czariusz;882505]Siebie, w sensie mnie - nikomu nie polecam spotkać. Zwłaszcza na zadupiu. Na pewno podam się za księdza na dzień dobry a potem...
Nie przesadzaj, ja;jak zapewne wielu innych; jestem zadowolony, że Cię poznałem - przynajmniej horyzonty mi się radykalnie ZAWęŻYŁY i nie przejmuję się już tak wieloma sprawami jak wcześniej... A potem... może dla odmiany uratujesz życie ministrantowi wykrywając u niego raka jądra lub obydwóch. I będzie następny pozytyw ze spotkania s tobo. Co my tu pierdolimy - Rami wywal nas na kwarantannę...
![]() |
#90 |
![]() |
![]()
Mucha
![]() ![]()