Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afrykańczyka > Ciuch Afrykańczyka

Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 25.09.2008, 21:38   #23
bigos

bigos's Avatar

Miasto: Żary / Strzelce Krajeńskie
Motocykl: RD03
Przebieg: 67 000
Galeria: Zdjęcia
bigos jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 dni 16 godz 7 min 52 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał MrHW Zobacz post
3. Jakość wykonania ( pętelki mocujące membranę wybrały wolność, niektóre są zbyt małe i napa nie bardzo chce w nie wejść).
Jeśli chodzi o pętelki to zauważyłem, że zakuwanie zatrzasków w "uszach" mocujących podpinki do kurtki to chyba najsłabiej nadzorowany proces w szwalniach (na moje oko zbyt mocno zaciskane). Przy pierwszych ciuchach zatrzaski w podczewce spodni poodpadały przy pierwszym odpięciu. Sprawdzałem to przy zakupie kolejnych ciuchów. W domu kiedy odpinałem podpinkę odpadł jednak zatrzask w rękawie kurtki. Wspomniany Tomek ze Sputnik Team potwierdził możliwość reklamowania uznałem to jednak za nieopłacalne.
Za wspomniane 1200 co to kurtka Modeka kosztuje jest zestaw Buse + 300 na dodatki

Na moje to te wszystkie membrany, wywietrzniki działają dobrze tylko w umiarkowanych warunkach. W ramach umiarkowanej kasy w długim zimnym deszczu chyba tylko kondon da nam możliwość podkiszenia się bez przewiewów dla ogrzania, a tam gdzie ciągle porządnie smali i się za bardzo nie pędzi to z kolei chyba patent ze zbroją z wspominaną coolową koszulką będzie optymalny.

Zasady Postowania