|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Mysłowice
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 dni 3 godz 51 min 34 s
|
![]() Cytat:
"+-"2 koła za kask - C3 i podobnie może stówkę taniej za SHOEI - to jest rabunek w biały dzień... Dlatego kupiłem NOLANA i jestem zadowolony - gdyż nie przepłaciłem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
1455zł Multitec, czyli do +-2tys troche brakuje
![]() A przepłaciłbyś, gdybys kupił np Nolana o 300zł więcej niż obecna jego rynkowa cena. KAażdy producent określa taka cenę, jaką uznaje za stosowną. Nie można nazwać przepłacaniem, kupując inny produkt, innego producenta, ale tańszy niż "podobny" (ten sam kolor, też ma szybkę, też ma antyfoga, też jest kaskiem!) Shoei
podpis bez buraczanych tekstów i życiowych prawd ![]() Ostatnio edytowane przez robertG7 : 15.10.2011 o 11:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
jaki inny produkt? my tu nie mówimy o jakiejś kosmicznej technologii... ani o przepaści pomiędzy orzeszkiem z lat 60'tych a C3... a różnica ceny sugeruje jakąś ukrytą moc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Feb 2009
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 640 advR
Przebieg: rosnący
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 3 dni 3 godz 53 min 20 s
|
![]() Cytat:
Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
1.wartość merytoryczna - znalazłem dużą wadę obu zacytowanych w temacie kasków - cena... to jest moja subiektywna ocena i mam do niej prawo... 2.nie miałeś, nie chciałeś żadnego z nich - jakaś jak by to powiedział klasyk nadinterpretacja, nie miałem a i owszem nie chciałem - bzdura... miałem na łebie oba - a jednak nie znalazłem powodu dla którego mógłbym wydać na niego tyle kasy... prestiż? leeee nie jeździł bym trampkiem tylko BMW 1200 ADV ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |