![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Szczecin
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 12 godz 52 min 0
|
![]()
Droga brać Afrykańska
![]() ![]() W 2024 roku zorganizowałem pierwszą edycję imprezy integracyjnej ADVENTURE FEST. W której uczestniczyło ok. 120 osób Impreza wypadła MEGA i dostaliśmy od ludzi Super feedback Podrzucam krótki film prezentująca imprezę.. warto rzucić okiem.. ![]() https://www.youtube.com/watch?v=h92haF1JWbM W tym roku spodziewamy się podwoić te liczbę.. Impreza trwa 4 dni.. i ma charakter festiwalu motocykli przygodowych - W Czwartek odbywają się jazdy testowe motocyklami ADV wszystkich zgromadzonych marek, oraz szkolenia i panele tematyczne - W Piątek mamy cały dzień poświęcony, szkoleniom, zabawom i konkursom na specjalnie przygotowanych przez nas placach manewrowych i torach Plus jazdy testowe - Sobota to dzień rajdu na Orientację, gdzie zawodnicy pokonują specjalnie przez nas zaplanowaną terenową trasę, zdobywcą punkty, i wykonują specjalne zadania. - Niedziela to czas pożegnań i rozjazdów do domów W Tym roku startujemy z II EDYCJĄ ADVENTURE FEST JUZ 25 Września i bawimy się do 28 tego. Mamy do dyspozycji na wyłączność Ośrodek położony nad pięknym jeziorem z całkiem niezłymi przewyższeniami, co pozwoli nam całkiem nieźle zaskoczyć was nowymi wyzwaniami. Impreza jest bez napinkowa, dla każdego, wyjątkowi sponsorzy zapewniają wam kozackie nagrody, zaś aby je wygrać wcale nie trzeba być najszybszym.. wystarczy być najsprytniejszym.. Zabierajcie, dziewczyny, kumpli, żony i dzieciaki i wpadajcie... OŚRODEK WAJK, K. CZAPLINKA bedzie 4 dni pełne atrakcji i dobrej jazdy oraz nauki. Od razu napiszę też o kosztach bo będziecie dopytywać.. 4 dni z płem wyżywieniem i spaniem w domkach z łazienkami oczywiście jest to koszt 890 zł namiot/kamper 740 zł co wydaje mi się całkiem znośnie.. ![]() poprzednio było wyjątkowo.. ale to co teraz będzie... to dopiero zobaczycie.. ![]() Wpadajcie 25-28 Września, zapisy przez adventurefest.pl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Super Lekkie Enduro (950 SE), do tego ROGAL i już jest fajnie.. ![]() Ostatnio edytowane przez ex1 : 19.08.2025 o 09:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Ja się zapisałem
![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
świetnie.. ściągaj ziomków, myślę że nie będziecie żałować..
![]()
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Szkoda, że kolano postanowiło iść na operację. Moto gotowe a jednak pesel się odezwał. Trzymam kciuki i do zobaczenia next time!
Kamyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2017
Miasto: Helvetia (BL)
Motocykl: CRF1000L, H701 E, betinka 300RE, Tryplak 765
Przebieg: 43kkm +
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 13 godz 36 min 26 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
![]() |
#9 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2017
Miasto: Helvetia (BL)
Motocykl: CRF1000L, H701 E, betinka 300RE, Tryplak 765
Przebieg: 43kkm +
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 13 godz 36 min 26 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
aa widzisz...
![]() swoją drogą, nie kumam dlaczego dodanie www czyni taki problem, ktoś to rozumie..?
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
ŁN - ADVENTURE FEST .. Zaproszenie | ex1 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 12 | 09.10.2024 16:40 |
Ktm 390 super adventure albo adventure R | zylek | KTM | 10 | 30.11.2022 11:36 |