|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Gdańsk
Motocykl: exc 250 2T :)
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 12 godz 15 min 2 s
|
![]()
Czyli co, Pomirski będzie ci serwisował simsona, a japońcy się boją że tak daleko to go nie zaniosą
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
droga jest celem
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07, LC8
Przebieg: X70.000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 18 godz 34 min 0
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Międzyzdroje
Motocykl: CRF1000L
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 28 min 38 s
|
![]()
Arkan jestem Twoim fanem
![]() Prawda jest taka, że połowa forum jest co najmniej lekko rozczarowana nową AT, a druga połowa się do tego nie przyznaje. Osobiście bardzo kibicowałem temu projektowi. Entuzjaści marki podgrzewali jeszcze atmosferę. Sama Honda zresztą też, budując napięcie wokół CRF1000L jakby mieli rozpocząć seryjną produkcję Świętego Graala. Ostatecznie wypuścili motocykl poprawny ale w zadnym wypadku rewolucyjny czy wyjątkowy, którego celem jest uszczknięcie trochę z tortu podróżnych enduro. To całkiem fajne moto ale szału nie ma. Może sam go kiedyś kupię. Należy jednak przyjąć na klatę, że nie jest to motocykl jakiego większość użytkowników tego forum oczekiwała.
Louis, motocyklista niedoskonały. Ostatnio edytowane przez Louis : 29.07.2015 o 13:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 7 godz 55 min 34 s
|
![]()
Nie ma rewolucji?A automatyczna skrzynia w enduro?Toż to panie totalna rewolta. Spoko spoko...Kto będzie chciał to zaczipuje moto na 200 koni, inny zmieni zawiechę lub napompuje opony azotem... A czy będzie się urywał wahacz, czy pompa będzie się zacierała, czy też regler będzie padał to się dopiero zobaczy.
Ja proponuję by Ci którym mocy brak w moto podkręcili swoje katy o 50%... I tak wszyscy będą szczęśliwi.. Lepi, na czym Ty siadasz ,jak już motoru ni masz? Czas by cos pochrupać :-))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Też idę zapalić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
![]() Online: 9 miesiące 4 tygodni 1 dzień 5 godz 45 min 6 s
|
![]()
Arkan, zapomniales dopisac ze trzeba na tej afryce jeszcze pol katalogu turatecha powiesic bo bez tego (przeciez kazdy wie) nigdzie sie nie dojedzie. dlatego sadze ze ten budzet 7 - 8 tys troche za biedny jest. Tutaj sa kasiasci ludzie co sie tym nie chwala i wierz mi czy nie, w tej chwili ich obraziles wysokoscia dodatkowego budzetu na przerobki. Mam nadzieje ze oni wyraza tu swoje zdanie na temat jak ich potraktowales....
![]() |
#7 | ||
![]() Zarejestrowany: Oct 2014
Miasto: Warszawa
Motocykl: XT660Z, HSQ701
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 22 min 18 s
|
![]() Cytat:
P.S. Rozumiem ton Twojej wypowiedzi, ale nie wchodzę w takie dyskusje Cytat:
![]() |
![]() |
#8 | |
Miasto: Gdańsk
Motocykl: exc 250 2T :)
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 12 godz 15 min 2 s
|
![]() Cytat:
Widziałem też mega sprzęty, super prdygotowane tylko na benzynę już nie starczało, a kufrerki TT są kieskie na dojazdy w korkach do pracy. Z głową panowie ten wyścig zbrojeń. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
![]() Online: 9 miesiące 4 tygodni 1 dzień 5 godz 45 min 6 s
|
![]()
Arkan, moja masa to taki wyzszy standart ale mi obojetne jaki tam zawias mam.
I sa jeszcze ludzie masy wiekszej, ktorzy nie wiedza ze trzeba wyminic zawias, pojada w swiat offem i wroca z powrotem. Jak myslisz? Jak ich uswiadomic o tym ze popelnili blad w zyciu i powinni go naprawic tym, ze maja kupic nowy zawias i jeszcze raz swiat tym objechac?