![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#91 |
![]() |
![]()
Masz rację Matjas siedzimy cicho i pozycji kibica obserwujemy co z nami robi władza
![]()
![]() |
#92 | |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 3 dni 22 godz 40 min 16 s
|
![]() Cytat:
Uważasz, że to co nam serwują na stacjach jest w porzadku? Każdy zrobi co sam uważa za słuszne - a przynajmniej tak będzie myślał. Ja mam gdzieś teorie spiskowe, zatargi, politykę etc, jednakże jak dotyka to mnie to już nieco się to zmienia. Nie jestem hedonistą jednakże dbam o własny interes i o to, abym mógł korzystać z tego co mam w zasięgu a nie być nabijany w butelkę to planeta płonie... O tym, że mamy chujnię na stacji nikogo nie muszę przekonywać, jednakże jak część "znafcuf" się zaczyna wypowiadać to mnie się bardzo mocno optyka pieroli w kwestii obserwacji społeczeństwa i wiary w to, że nowe pokolenia będą tak rozgarnięte jak nasze... Nie będą, nasza zaradność wynikała z tego, że praktycznie nic nie mieliśmy i musieliśmy sobie radzić... a teraz? Nie mam nic przeciwko nowoczesności, lubię sam jakieś tam tablety, skanery, drukarki... wszystko to jest dla ludzi, ale nie powinno się wielu technicznych spraw zrzucać tylko i wyłacznie na komputer i samemu nie myśleć... Jebnie EMP i tylko ludzie wychowani na analogowych rozwiązaniach dadzą radę w pierwszej kolejności. Wracam do gaźniorów i glonojadów ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Administrator
![]() |
![]()
Ale masz wymagania
![]() Żeby móc oddzielić bajki internetowe od prawdy potrzebna wiedza a skąd ona ma być jak pochodzi od tychże bajek wypisanych przez nie wiedzących i powielanych przez kolejnych. I kółko się zamyka, zacofanie postępuje......a smutne jest to że tak łatwo ludzie wierzą w magię. Pozwolić im na błogą nieświadomość czy tłumaczyć mimo że rynce opadają?
![]() |
#94 | |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 3 dni 22 godz 40 min 16 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#95 |
![]() |
![]()
Wracając na techniczny tok wątku.
Można podyskutować jeszcze nt wyprzedzenia zapłonu dla e5/e10 - zapewniam że to ustawiane dla starych silników chochlujacych prawilne paliwo w dobie ich projektowania jest nieprawidłowe. Za późne.
![]() |
#96 |
![]() |
![]()
Matjas co tu o zapłonie ściemniasz? Fahofcy powiedzieli że silniki przystosowane ale kurwa do czego
![]()