|
|
|||||||
| Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#51 |
|
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 10 miesiące 1 tydzień 1 dzień 2 godz 23 min 8 s
|
Jak będziesz na przełęczach czy też w mniejszych miasteczkach, miastach to nie musisz się specjalnie niczego obawiać. To problem dużych turystycznych miejscowości gdzie jest okazja do łatwego zarobku.
Może warto zmienić tytuł wątku? Jako że mam licencję na wątek to może coś na temat bezpieczeństwa w turystycznych miejscach
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|
|
|
|
#52 | |
![]() |
Cytat:
Przywróć mój post #43 do tamtego wątku albo po prostu go usuń, bo nijak nie dotyczy bezpieczeństwa we Włoszech a był napisany w odpowiedzi na post Ponckiego który w tamtym wątku pozostał.
|
|
|
|
#53 |
![]() |
Urwa Danny, weź się ogarnij. Nie lubisz chomika, to mu to napisz/spotkajcie się, a nie jakieś szczeniackie docinki...rąsia...
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Online: 11 miesiące 5 dni 4 godz 53 min 20 s
|
Widzę z nie tylko ja widzę co widzę.
Danny , wyjasnijcie to sami, bo takie szpilki osobiste to dziecinada. Jebnij prawda jak mężczyzna i albo ktoś ją wytrzyma albo nie. Rąsia.... pieniążki... miodek....
|
|
|
#55 |
|
Administrator
![]() |
Danny, wszystko jest poprawnie, w mojej ocenie, natomiast post, w którym są tylko emotikony, jest relatywnie bez znaczenia. Pozdrawiam.
|
|
|
#56 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 2 dni 1 godz 15 min 32 s
|
Chomik, robisz bardzo dobrą robotę dla Forum
Tylko nie daj się sprowokować. |
|
|
|
|
|
#57 | |
![]() |
Cytat:
Ja takie postępowanie traktuję, jako świństwo. Typowo niemieckie świństwo. Podkładano mi takie coś w pracy. Bardzo często robiono to także mojej siostrze, która dorabiała w De na sprzątaniu. |
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Mam przerąbane :)
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: DW_
Motocykl: RD07a
Przebieg: stoi
Online: 1 miesiąc 4 dni 11 godz 39 min 12 s
|
Cytat:
Fajnie się bawisz to nie będę polemizował ale jak się gdzieś spotkamy to chętnie pogadam z Tobą o tych klimatach.
|
|
![]() |
|
|