|
|
#61 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Szczecin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 100K+
Online: 1 miesiąc 4 dni 3 godz 15 min 59 s
|
|
|
|
|
|
|
#62 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Szczecin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 100K+
Online: 1 miesiąc 4 dni 3 godz 15 min 59 s
|
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Administrator
![]() |
Ja tam potępiam wszystkie strony, tych za operację specjalną w Ukrainie, ale też tych co atakują Iran, ale także władze Iranu, które wybili 300 tyś. swoich obywateli za bycie opozycją.
|
|
|
#64 |
![]() |
trochę jest tak, że bliższa ciału koszula to i też spontanicznie bardziej potępiamy ruskich i ich atak na Ukrainę n iezależnie od tego jak się on zwie, niż coś co dzieje się gdzieś hen tam daleko i gdzie /mówię sam za siebie/ daleko mi do pełnego zrozumienia tego bulgotania w tym arabsko/palestyńskim/izraelskim/chgw kotle.
myślę, że żaden myślący człowiek nie będzie popierał jakiejkolwiek formy przemocy a zwłaszcza takiej prowadzącej do wojny. My, Polacy, powinniśmy to rozumieć jak mało który naród, więc nie wciągaj mnie do swojego mianownika, Melon.
|
|
|
#65 |
![]() |
Żaden myślący też nie łyknie propagandy że obce wojsko wjeżdża na pełnej do drugiego kraju w obronie praw zwykłych ludzi. Jak Iran taki niedemokratyczny to niech ktoś pokaże muzułmański kraj bliskowschodni z demokracją. Arabia Saudyjska np ma bardziej opresyjny system niż Iran ale jest spoko bo układa się z Amerykanami.
|
|
|
#66 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Lublin
Motocykl: cz350/ bandit600/ zx12r/ varadero/vfr1200xd
Online: 4 miesiące 3 tygodni 2 godz 39 min 9 s
|
A co tu nie rozumiesz, Iran zgodził się na wszystko, a i tak żymianie ze sponsorem jankesami ich napadły i ogólnie nikt ich nie potępił, scenariusz jak z Irakiem, Libią czy rozpętanie 2WŚ pana z wąsikiem zza Odry. Matjas nie wiem co tam widziałeś .
|
|
|
#67 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 1 godz 1 min 35 s
|
W żadnym kraju arabskim z uwagi na ich zwyczaje i kulturę,
demokracji w formie jaką my sobie wyobrażamy poprostu nie będzie... Za to w każdym gdzie jankesi wjechali, jest chaos, rozpierdziel i fale uchodźców. Straszne jest to, że "naród wybrany" może ot tak, napadać kogo chce kiedy chce, dokonywać zbrodni na niespotykaną skalę, beszczelnie kłamać i nikt nawet palcem nie kiwnie. A jak brutalnie zaatakowany naród odpowie, to wielkie międzynarodowe larum jak śmie się przeciwstawić, przecięż to haniebna zbrodnia, odpowiedzieć na atak, brak słów. ...czy w obecnej sytuacji można wytłumaczyć Chinom, aby nie atakowałyTajwanu? Skoro główny "strażnik demokracji" na świecie pokazuje, że wszelkie traktaty międzynarodowe są tyle warte co papier toaletowy, a liczy się widzimisie poparte armią....
|
|
|
|
|
|
#68 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2017
Motocykl: ...............
Online: 2 miesiące 2 tygodni 9 godz 27 min 5 s
|
I wcale bym się nie zdziwił jakby wykorzystali okazję.
|
|
|
|
|
|
#69 |
![]() |
no to byłby już gruuuuby rozpierdol. ech
![]() amerykanie będą wtedy mieli problem z wypadającą przez dupę wątrobą bo ileż można stać w rozkroku między Iranem a Tajwanem a już na pewno na samym końcu ich interesów będzie interes europejski. a gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta i Rosja może zrobić nieoczekiwaną woltę w kierunku zachodnim dodatkowo przy pomocy Baćki. I nie - nie mówcie mi, że Rosja jest słaba i że już się tam wszystko skończyło... kończę to moje takie tam pierdolenie - i oby tylko takim pozostało.
|
|
|
#70 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2017
Motocykl: ...............
Online: 2 miesiące 2 tygodni 9 godz 27 min 5 s
|
|
|
|
|