|
|
|||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#11 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
Online: 1 tydzień 6 dni 7 godz 56 min 11 s
|
To jest podsumowanie.
Tego, co wydarzy się za pół roku, dwadzieścia lat... temu a... ![]() ..skończyło się w czerwcu 2019. Idealny skład: ![]() Autorem obrazka Kolega Redzisław Nieponóry. ![]() Nie ma ludzi (i kobiet), którzy robili Afrykę lepiej lub gorzej. Są przede wszytkim ci, którzy ją zrobili. Melon, pytałeś o mój rozbity łeb? ![]() ![]() To był konkretny przyjeb w lastrico. Oleg był przerażony. Krew lała mi się z głowy a ja ostatkiem sił, jeszcze przez pół godziny zbierałem odkurzaczem popłuczyny z posadzki, bo następnego dnia studenci AM mieli już po niej hasać. Przyjechała po mnie synowa. W bardzo zaawansowanej ciąży, bo nikt nie mógł. Zawiozła mnie na SOR Szpitala Miejskiego w Gdyni. W nim się urodziłem kiedyś. Dwa tygodnie później urodziła się Marysia. Moje dzisiejsze oczko w głowie w miejscu blizny. Współczuję tym, którym życiowych blizn nie zastąpią takie oczka na świat. Idę robić drugą kawę. By wrócić jeszcze za chwilę i Czarnemu dogodzić
|