|
|
|||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#10 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
Online: 1 tydzień 3 dni 12 godz 36 min 35 s
|
No więc byłem na Grenlandii czy nie?
Czy moje wnuki były? Czy kogoś to boli w jaki sposób zdobyłem Grenlandię z wnukami, czy się tylko uśmiechnie? Przed nami kilka dni wspólnej zabawy z globusem. Pewnie nie będą pamiętali jak im dwa lata temu dziadek tłumaczył w realu (z globusem), skąd się bierze "dzień i noc"? Spróbujemy sobie przypomnieć. I to nie w salonie, tylko na dworze! Wybierzemy najciemniejsze miejsce na podwórzu i dzieci będą słońcem a dziadek kręcącym się globusem. Na finał będziemy chować globus, i szukać go w kosmosie podwórza. Niech tylko śniegu trochę napada to jeszcze nocne saneczkowa nie będzie. Pora do roboty, bo już słonce świeci... i odebrać klawiaturę. Pisanie na telefonie to jakaś masakra... Nie wiem, czy mogę tutaj ale... Słoneczka nie mam i już piszę dlaczego. Trzy razy już opłacałem słoneczko i zaraz potem (na zbity pysk mnie wyrzucano z forum. Moja pionierskość wnosi dużo dla forum. To mnie usprawiedliwia. To dla utrzymania własnej samooceny piszę. Ważne, żebym siebie szanował, potem innych a nie odwrotnie. Najlepiej szanować (tutaj) innych - ograniczając komentarze. Dlatego ja będę starał się trzymać zasady 777. Czego dotyczy ogłoszenie? Kupna z mojej strony. Zapotrzebowanie mam wymienić ten gniot, który umożliwia mi pisanie. Znaczy nie klawiaturę, bo tam nabyłem. TF200 z podświetlaną rzeczoną (nie wiem, jak to uruchomić) i z myszką. Wszystko przewodowe, by mnie nikt nie podsłuchiwał jak pisze. Podobno to do jakiś gier też służy. Ja chcę grać tutaj, z wami. To moja Wielka Gra. Zatem do brzegu. Jak ktoś miałby do sprzedania komputer klasyczny (nie laptop). Taki normalny komputer. Mój ma chyba 20 lat co najmniej i windows (chyba) 7. Ale zaraz sprawdzę w cleanerze jego parametry, to podam. Edycja: ![]() To chyba taki.
Jam nie Babinicz... Ostatnio edytowane przez El Czariusz : 08.01.2026 o 19:59 |
|
|
|