![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#51 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: Słocina
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 3 dni 13 godz 51 min 51 s
|
![]()
Oj tam... Może ktoś skorzysta z naszej wymiany poglądów, a może ktoś nawet wyprowadzi mnie z błędu.
![]()
![]() |
#52 |
![]() |
![]()
Podejrzewam, że gdyby miało się tak być, to już by się stało
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
BANDA LUBLIN
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Lublin
Motocykl: RD04
Przebieg: Kręcony
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 6 dni 20 godz 35 min 31 s
|
![]()
Ciekawe urządzenie, wspaniałe wypowiedzi, a ja nigdy go nie kupie
![]() Jak motocykl zacznie mi robić L.da, to go sprzedam, bo motocykl, który wszystko robi za mnie nie jest mi kompletnie potrzebny do niczego...Dozbrajając go w moją leniwość i starość? a hu...yyyy...aa ![]() Sam jedzie, sam hamuje, sam "skręca", sam się nie brudzi i co dalej? Sam się smaruje, sam myje-nie brudzi, sam se robi dobrze?! O zgrozo !!! To na juch jestem mu potrzebny ja? To Ona dla mnie jest, czy ja dla niego? Jak już przejdzie mi, żeby se czyścić i odprawiać całą tę szopkę, którą uwielbiam, bo daje mi satysfakcje i spokój i pozwala odregałować, to se kupie Kardana...hee...mam już Kardana i nadal lubię się p...dolić z tym czyszeniem, smarowaniem, brudzeniem rąk, dłoni i klękać itp...albo i nie, mam stołeczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Być może, a może i z pewnością jest to wspaniały pantent, produkt na to, żeby nie wykonywać ww. czynności i żeby felga się nie brudziła. Nie oceniając...Dla mnie to łatka...To jest gość, który nie lubi dbać o moto, który lubi chodzić w brudnych butach? ![]() I proszę nie przybierać do głowy, to pisałem ja, Mirek Swirek ![]() Marrek, założył byś sobie taką osłonkę na wyjazd na Magadan? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() |
![]()
Mirek zrozumiałem że chcesz sprawdzić czy czytam Twoje wpisy? Przeczytałem ten emocjonujący, pełen pasji i zacietości w udowodnieniu swojej racji wątek. Każdy z uczestników dążył do aprobaty swojego sposobu dbania o długowieczność swojego cepa. Jakiś czas temu stwierdziłem że ciężko jest poprawić po fabryce, uczyć konstruktorów z wieloletnim doświadczeniem jak budować motocykl. Zrzuciłem dodatkowe akcesoria ktore moga odpaść w terenie i jestem z tego zadowolony. Łańcuch smaruje olejem przekladniowym. Na Magadan bym tego nie założył bo by nie przetrwało odcinka z głębokim tortem na Starej Magadańskiej. Ale jezeli ktos ma potrzebę niech zaklada. Estetycznie to wygląda i pewnie robi robotę. Dobrze jest posmarować łańcuch i dać mu chwilę na niewinny romans z używanym środkiem.
![]() |
#55 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: CIECHANÓW
Motocykl: RD07a
Przebieg: 63000
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 9 godz 16 s
|
![]()
Mirek i Marek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
BANDA LUBLIN
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Lublin
Motocykl: RD04
Przebieg: Kręcony
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 6 dni 20 godz 35 min 31 s
|
![]()
Hej chłopaki, trochę przyswirowalem, ale świrki tak mają, racja Marrek 🙃
Rakietu zdrówka. Ja smaruje sprajem takim co se zasycha, usycha, gorący, rozgrzany łańcuch i daje mu kilka minut i felga owszem, od strony łańcucha nie jest tak czysta, jak od strony tarczy, ale żeby była uwalona tak mocno, to nie... Ja na to urządzenie się nie skuszę, ale jak komuś pasi to suoerancko. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
felga tył | cube | Hamulce, kola, opony | 7 | 11.08.2008 09:22 |