![]() |
#1261 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: nad rzeczką , opodal ...
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 23 godz 41 min 10 s
|
![]()
może lepiej jednak powstrzymać się od komentarzy ... Ramirez rację ma ....
![]() |
#1262 |
![]() |
![]()
czasami /podobnie jak z pisaniem na forum/ poczekać warto z wysyłką treści 'do rana' w myśl zasady 'dzień mądrzejszy jest od nocy'.
oszczędzam sobie oglądania tego filmu bo nie mam w głowie miejsca na takie tematy. nikogo nie usprawiedliwiam ale z reguły do tanga trzeba dwojga.
![]() |
#1263 |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 5 miesiące 1 godz 4 min 24 s
|
![]()
szynszylu bardzo mi ciebie zal ze ta suka gorzała z tobą wygrała.
Niestety z tym problemem ciężko ci bedzie funkcjonować w biznesie. Nie potępiam ale jednak zostawić sprawy zamiecionej pod dywan nie wypada mówiąc nic sie nie stało był pijany. tak nie pomożemy nikomu Midmi z tych filmów to ty ostoja spokoju jesteś, nie dziwie sie twojej reakcji i w pełni rozumiem, takiej sytuacji nie miało prawa być. mleko sie wylało ufam ze szynszyl jak dojdzie do siebie bedzie starał sie zrekopesowac sytułacje i poniesione straty
![]() |
#1264 |
![]() |
![]() Celowo cytuję. Było już o tym by nie pisać po pijaku. O 18.30 ![]() Zajmowanie stanowiska po którejkolwiek ze stron niczemu dobremu nie służy. Określanie zaś forum RUDYM tworem jest naprawdę w ulicznym stylu. Tyle ode mnie. Wszystko to idzie niestety w kierunku konieczności sprzątania tutaj. Znowu.
'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez wierny : 23.07.2025 o 20:12 Powód: Usunięcie cytatu postu z pogróżkami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
![]() |
![]()
ja napisze tylko tyle:
20 litrow paliwa w garazu pourywane uchwyty od plyty - gdzie i do czego mialem ja przykreci? plyte ukradlem? lusterko bylo zlamane kiedy dostalem motocykl tak bylem schlany wtedy nie pracuje, za zaistniala sytuacje moge tylko przeprosic. nie powinna miec miejsca. wrzuce potem co zrobilem z exela.
buziaki ![]() Ostatnio edytowane przez szynszyll : Wczoraj o 09:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
![]() |
![]()
Jurek walcz o życie, właśnie umarł brat mojego przyjaciela niecałe 50 lat zapił się na śmierć
![]() |
#1267 | |
![]() |
![]() Cytat:
!!! Cytuję po to aby wpis został w formie takiej jaka została mu nadana. Proszę o podanie punktu regulaminu który złamałem umieszczając ten wpis w swoim poście.no? Nie podoba mi się taka manipulacja rzeczywistością i grzebanie w moich wpisach, które nigdy nikomu nie szkodziły. Tyle.
![]() |
![]() |
#1268 |
![]() |
![]()
Trza było się przespać…
![]() |
#1269 |
![]() |
![]()
Że ja? Ja jestem wyspany.
![]() |
#1270 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 6 dni 21 godz 41 min 42 s
|
![]()
Droga ekipo.
Szynszyll się odezwał, żyje, ma teraz walkę aby pozostać na prostej co przy tych problemach będzie nie lada wyzwaniem. Załatwienie sprawy i wyjaśnienie wszystkiego leży po jego stronie oraz właściciela afryczki. Jakkolwiek to nie zostanie załatwione ten temat już jest poza nami - użytkownikami forum. To jest wątek o garażu a nie teraz przepychankach pomiędzy użytkownikami. Wszelkie personalne wycieczki proszę o załatwianie poza publicznym forum - najlepiej telefonicznie lub przez prywatne wiadomości.