![]() |
#741 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2022
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 5 dni 16 godz 20 min 5 s
|
![]() Cytat:
Chętnie zakupię. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
![]() |
![]()
Tak, granatowa z logo polartec.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
![]() |
![]()
Ostatnie 4 sztuki na stanie dziś. Zapraszam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Miasto: Malbork
Motocykl: KTM 790 R+ EXC 300
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 dni 21 godz 36 min 27 s
|
![]()
Wysłałem zamówienie na PW i cisza .
Potrzebuję bluzę z krótkim zamkiem xl |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
![]() |
![]()
Cześć,
Z radością informuję o nowej partii bielizny merino w kolorze czarnym i możliwości zamówienia. Podniesiona, ze 150 na 170 gram na metr kwadratowy dzianiny gramatura, co daje dłuższy okres używania oraz zwiększa komfort w chłodne dni. Poprawione mamy również szwy oraz zakładki na końcach rękawów oraz nogawek. Serdecznie zapraszam do kontaktu jeśli ktoś jest zainteresowany. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
CRF 1100 ATAS
![]() Zarejestrowany: Oct 2020
Miasto: Kraków i okolice
Motocykl: CRF 1100 ATAS
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 23 godz 54 min 21 s
|
![]()
Czy ceny z pierwszego posta są zaktualizowane?
Są jakieś kroje damskie? Pytanie dodatkowe, jak prać, by nie zepsuć, mam bluzę od Ciebie - jeszcze nie prana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
![]() |
![]()
Ceny bez zmian:
Koszulka długi rękaw - 139 Koszulka krótki rękaw - 129 Legginsy - 139 Prać w temp nie wyższej niż 30stC i ręcznie delikatnie lub w pralce program na wełnę lub zwykły delikatny do przepłukiwania czy prania ręcznego i najlżejsze wirowanie. Bez zbyt mocnego wyżymania jeśli ręcznie. Osobiście nie używam specjalnych środków piorących (NikiWax, Grangers), a zwykłego mydła szarego lub dziecięcego Johnson&Johnson No tear , który u mnie pod prysznicem do ciała i włosów dla dzieci bez łzawiących oczu i też świetnie się sprawdza ![]() Delikatnie przeprać bez mocnego tarcia i porządnie wypłukać. Suszyć bez rozciągania i nie w żadnej suszarce czy na ostrym słońcu. Szybko wyschnie pozostawione na ręczniku, a włókna odzyskają naturalny kształt. Jeśli nie jest brudna czy zakurzona zbytnio, wystarczy wywiesić na jakieś 4h w delikatnym słońcu i pozwolić się porządnie wywietrzyć. Wełna i tak ma naturalne właściwości antybakteryjne i nie będzie nadto śmierdzieć, a wystawiona na delikatne słońce dodatkowo promienie UV pozbędą się wirusów czy bakterii. Przy poważnie wysłużonej bieliźnie, można zastosować przy praniu niewielką ilość lanoliny do wełny, aby troszkę przywrócić wygląd i świeżość włókien. Ale nie stosowałem, a tylko słuchałem od innych użytkowników o tym. Aaa... Krój jeden UNISEX |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
![]() |
![]()
Wciąż jeden słuszny kolor jak od Forda?
![]() Ą sorry ![]() Idealny do wietrzenia bez prania ![]()
![]() |
#749 |
CRF 1100 ATAS
|
![]()
super, dzieki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
CRF 1100 ATAS
|
![]()
To ja bym poprosił o:
1. Bluza z długim rękawem - rozmiar S 2. Bluza z długim rękawem - rozmiar L 3. Legginsy - rozmiar S |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Merino - test | Emek | Dział Producentów i Dostawców | 20 | 08.08.2017 14:24 |
Rojsa bez wizy w 2018 | wilq.bb | Kwestie różne, ale podróżne. | 1 | 10.11.2015 16:35 |