![]() |
#161 |
![]() |
![]()
Skorupy Schubertha sie mocno zmienily. Niemce, co to zawsze ten kask kupowaly bardzo sie skarza, ze nowe modele im nie pasuja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
![]() |
![]()
jakoś mi ich nie żal
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#163 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 3 dni 22 godz 11 min 23 s
|
![]()
Jadę coś przymierzyć, zobaczymy co się sprawdzi najlepiej
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
![]() |
![]()
Bo nr 1 jest tylko C3 pro Schuberth a później to równanie do…
![]() |
#166 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 3 dni 22 godz 11 min 23 s
|
![]()
Po przymiarkach wychodzi na to że mam szubertowski łeb. To nie dziwne bo ten od touratecha też od szuberta pochodzi. Zasadniczo to bardziej chęć zmiany bo ile można jeździć w kasku ? Bo w moim w czerwcu minęło 9 lat, parę raz spadł, już nie używam pinlocka bo tam gdzie uszczelka dotyka szyby porysowało się od pyłu. Wtedy odpowiednikiem był E1 a teraz jest E2 i chyba w rozmiarze L powinien być dobry. Neotec jest dziwny bo po włożeniu wokół uszu jest sporo miejsca ale przy skroniach ciśnie jakby specjalnie ktoś włożył tam po klocku z każdej strony. Zasadniczo to gdyby nie fakt że musieliśmy się ruszyć aby załatwić parę spraw to w życiu bym nie poszedł oglądać kasków w sklepie. Temperatura 37 którą zobaczyłem w aucie bynajmniej nie nastraja optymistycznie . Żona ma C3 pro w wersji lady i raczej nie będziemy z nim nic robić. Biorąc też pod uwagę że tak naprawdę nie wiem ile pojeździmy w tym sezonie, to chyba i ja pochylę się z troską na swoim obecnym kaskiem.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
![]() |
![]()
Fajne malowanie, moja kobitka też śmiga w C3 pro babskim i zadowolona. Wg mnie waga rzeczywista nie do pobicia nie ta z naklejki
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Opinie o kasku | Kondu | Kaski | 19 | 04.02.2018 18:39 |
słuchawki BT do kasku | dabal | Kaski | 1 | 13.10.2017 15:11 |