![]() |
|
Układ elektryczny i zapłonowy Montaż, demontaż oraz kontrola elementów jak: alternator, akumulator, regulator napięcia, CDI, okablowanie, światła, bezpieczniki, przełączniki, światła stopu, czujnik nóżki bocznej, wiatraki, klaksony, tripmastery, kontrolki, rozruszniki i kierunkowskazy. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
Do września się wyliże
![]() |
![]()
Na forum trampkowym DZE chwalą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2011
Miasto: Gdynia
Motocykl: RD 03, LC4 ADV
Przebieg: x83000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 11 godz 22 min 23 s
|
![]()
Kiedyś tylko dze. Teraz? Ostatnio testuje najtańsze które bywają na aukcji za 89zl / szt. I ... jak do tej pory ok, jak na zapas wg. Mnie super.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() |
![]()
Myślę podobnie jak Kazmir. To może być awaria cewki. Problem dzieje się, jak rozumiem tylko na gorąco. Cewki albo padają całkowicie, albo sieją na gorąco. Zamiana to dobry pomysł, bo można sprawdzić, czy problem się nie przenosi na inny cylinder. Podobnie z modułem. Ale jeszcze bym sprawdził takie zwykłe, trywialne powody jak upływ czasu i korozja. Połączenie świece, kable WN i cewki.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Osmand gubi pozycję | Robur82 | Mapy | 26 | 06.01.2024 12:16 |
Czasem odcina zapłon na sekundę miedzy 2 a 3 tys obr. | car-los22 | NAT - Warsztat | 2 | 12.05.2020 22:53 |
Cylinder w 2T | KORNIK | Inne - dyskusja ogólna | 5 | 02.08.2016 13:42 |
Gaśnie na pierwszym biegu, odcina prąda czy ki ch*** ! | AnubisXRV | Regularne czynności serwisowe | 6 | 14.05.2009 23:35 |