![]() |
#111 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Jeleśnia - Żywiec
Motocykl: CZ 350/XL 600
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 15 godz 13 min 42 s
|
![]()
Pierwsze koty za płoty. Pomału ale 2500 km po Polsce objechane
![]() 5208aeda-163f-41a5-ac18-190579c269f7.jpg
![]() |
#112 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 3 dni 13 godz 1 min 15 s
|
![]()
Znaczy się bez gwiazdy nie ma jazdy
![]()
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
![]() Online: 3 dni 16 godz 9 min 53 s
|
![]()
Naczelny, Ty się nie liczysz. Obok Ciebie Kudłaty z podobnym ciągnikiem śmiga i takiego strucla bym nie polecił.
Do T4 5 osób i skuter? Nie ma opcji. Gdzie fanty dla tej piątki? Szukanie teraz odpowiedniego wózka to kibel. Stare, kiedyś niezawodne dzisiaj wymagają nakładów. Nowsze, to już nieporozumienie, nawet z takim budżetem. Nie ma już zadbanych T4. T4 kamper jest wygodny tylko dla dwóch osób.
![]() |
#114 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Kampery mnie nigdy nie jarały bo z racji umiłowania nocowania w dziwnych miejscach, po prostu nie wjedzie się nimi w chaszcze ( nie mówimy o jakiś wynalazkach 4x4 przygotowanych na atak zooombie ![]() Da się jeździć z przelotową 40/60/72. A to ze za mną gryzą kierownicę to ich problem, mogli wczesniej wyjechac z domu i nie spotkać mnie na drodze ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
![]() Online: 3 dni 16 godz 9 min 53 s
|
![]()
Inaczej sobie Ciebie nie wyobrażam.
Jeżdżę teraz Scudo 2 ale jak przesiadam się do Lublina, to dopiero czuję fun. Żeby tylko palił mniej... Nałogowiec ale i tak nie kopci jak Twój. Teraz mnie naszło, że w takim budżecie to bym poszukał LT-ka.
![]() |
#116 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 10 miesiące 4 dni 20 godz 33 min 45 s
|
![]()
Naczelny, udało się go zrzucić na 3,5tony?
Zajebista bryka. Sąsiad ma taką ale z wysokim dachem. Opfoce za dnia
![]() |
#117 |
|
![]()
Budzet to jest jedno, czas na dłubanie to jest drugie.
LTki fajne. Ale to juz nie czasy na zakup tego. Same przegnite strucle zostały.
![]() |
#118 |
|
![]()
![]() |
#119 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Można kupić jeszcze dobre nie zgnite T4 oczywiście mowa o osobowym z rozsądnym przebiegiem w południowych regionach IT ( znaczy tam gdzie nie ma zimy i soli na drogach ), wymaga to jednak sporo wysiłku i czasu do poświecenia. I przede wszystkim czy ktoś jest skłonny wydać tyle monety.
Identyczna jak moja za tyle samo co ja kupiłem 10 lat temu. Oczywiście to tylko moje zdanie, jako fana tego auta. https://www.subito.it/auto/volkswage...-602687991.htm
![]() |
#120 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2015
Miasto: Warszawa
Motocykl: inne moto
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 10 godz 6 min 33 s
|
![]()
Wydaje mi się że 25 letnie auto i starsze nigdy nie będzie pewniakiem w drodze. Nigdy nie wie się jak było użytkowane - podzespoły, elementy gumowe też mają swój czas. Czym innym jest rozebranie do ostatniej śrubki i złożenie.
|
![]() |
![]() |