![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
Odświeżając temat. Potrzebuję dostęp do sieci na dwa tygodnie w GB w Londynie. Którego z dostawców wybrać? Airalo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
![]()
W Maroku korzystałem z Holafly. Płatność z góry, żadnych ukrytych kosztów, śmigał super.
![]() |
#13 |
![]() |
![]()
Ja do tej pory używałem Airlo ale właśnie w weekend byłem na Bałkanach i polecam esim.sm
Mają pakiety na regiony i nie trzeba przełączać. Działała super. Miałem pakiet za 125 zł bez limitu na 30 dni. Robili się hotspota z telefonu i reszta ekipy gadała normalnie na WiFi calling. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
![]() |
#14 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
![]()
Mam w orange ale muszę kupić oddzielnie pakiet do danych w sensie poza abonamentem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Zamość
Motocykl: .
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 13 godz 8 min 46 s
|
![]()
Od kilku lat używam VEGOLINK jest dla mnie tym czym REVOLUT przy płatnościach
![]() zalety: - jest eSim i fizyczna karta SIM - "dożywotnia" ważność konta i środków na koncie (pod warunkiem wykonania jednego połączenia z internetem w roku) - działa na całym świecie (ponad 180krajów) jak zwykły prepaid, automatycznie zmienia sieć. np jadąc Serbia-Kosowo-Macedonia-Albania wszystko dzieje się automatycznie - będąc dłużej w jednym miejscu można (warto) kupić pakiet danych na kraj ceny baaardzo konkurencyjne np wspomniane UK: AIRALO 10GB na 30dni - 20,50EUR ~ 87,00PLN VEGOLINK 10GB na 30dni - 27,00PLN to jest 3x taniej od w/w ![]() Sprawdzone osobiście w Ukrainie, Serbii, Macedonii, Albanii, Szwajcarii - bez problemów Ostatnio edytowane przez Rozi73 : 27.06.2025 o 12:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() |
![]()
Dziękuję Panowie za podpowiedzi. Wybiorę Vegolink bo faktycznie najtańszy a w Londynie powinien mieć wystarczający zasięg.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Zamość
Motocykl: .
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 13 godz 8 min 46 s
|
![]()
w Anglii masz zasięg 3-ech sieci: Vodafone, O2, Three
taryfikacja 0,022zł. za 1mb >> 22,53zł. za 1GB alternatywnie pakiety danych na kraj wg. cennika Działała na Ukraińskim Zakarpaciu w czasie wojny to tym bardziej w Londynie nie powinno być najmniejszego problemu ![]() Ostatnio edytowane przez Rozi73 : 27.06.2025 o 13:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() |
![]()
Pakiet danych wystarczy i na rozmowy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2023
Miasto: Olsztyn
Motocykl: AS DCT 2018
![]() Online: 1 dzień 23 godz 36 min 5 s
|
![]()
Sprawdź jeszcze MobiMatter. U mnie w firmie korzysta kilka osób i sobie chwalą.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
CRF1100 ciśnienia w oponach poza asfaltem | M5Q | Hamulce, kola, opony | 5 | 03.01.2025 10:18 |
Sycylijskie szlaki poza asfaltem | Jac | Przygotowania do wyjazdów | 2 | 27.10.2022 18:55 |
Serwis poza ASO a gwarancja | krzysiek_m | NAT - Warsztat | 24 | 10.08.2018 19:53 |