![]() |
#1141 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Czasem się wzruszam oglądając takie motorki gotowe do działań. Pewnie wynika to z czasów kiedy w garażu oblepiony plakatami za gówniarza patrzyłem na te prospekty i marzyłem żeby móc je dotknąć. Nie wiem so się z mną stało, ale dziś żadne z nowoczesnych moto nie wywołuje u mnie emocji podobnych jak wówczas te na prospektach. Fajnie że dajesz tym motorkom szanse na drugie życie i że będą nadal cieszyć z jazdy
![]()
![]() |
#1142 |
Administrator
![]() |
![]()
Nic się nie stało, to kwestia postrzegania, widzenia i potrzeby.
Jedni doceniają, dbają, utrzymują. Inni do śmieci i po nowe bo się świeci. Tak mam że im bardziej błyszczy nowym tym mniej nie interesuje. Nowoczesna bezpłciowość nafaszerowana gadżeto wspomagaczami uzupełniejącymi braki umiejętności u użytkowników jakoś mnie nie pociąga. Za to z przyjemnością jak bym miał okazję przejadę się manualną starszą motoryzacją.
![]() |
#1143 |
![]() |
![]()
nie zawsze może być romantycznie - wracamy do 'prozy' XXI wieku
![]()
![]() |
#1144 |
![]() |
![]()
i na co to było ruszać?! w CRF łańcuch wytrzymuje 500 tyś km a tu marne 70 tyś km i już łapy pcha. mechaniki - naciągacze psia ich mać. gonić dziadów
![]()
![]() |
#1145 | |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Stalowa Wola/ MIELEC
Motocykl: TransAlp+Multistrada + Cagiva Elefant
Przebieg: hohoho
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 16 godz 39 min 43 s
|
![]() Cytat:
Zgadzam się z tym w 100%
![]() |
![]() |
#1146 |
![]() |
![]()
Czy w tym gsr faktycznie trzeba było wyciągać/opuścić silnik dla wymiany łańcucha rozrządu? Czy dało się to jakoś obejść?
![]() |
#1147 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() p.s. wlasnie dokrecilem ostatnia srube i wjezdza xt1200z tez na rozrzad bo cyrki sie dzieja okrutne i cos jest grubo nie halo ![]()
buziaki ![]() Ostatnio edytowane przez szynszyll : 26.05.2025 o 16:05 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
![]() |
![]()
Pisz co tam w superteresie się skiepściło
![]() |
#1149 |
![]() |
![]()
relacja tylko na kanale Sierść TV - najpierw sporo rozkrecania bo ten parostatek ma juz mocno nakombinowane pod owiewkami - same najpotrzebniejsze 'zdobycze techniki' + 'ekologia'
![]() |
#1150 |
![]() |
![]()
Zegary ma fajne nie to co w CT zje...li, dużo nalotu ?