![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#71 | |
![]() Zarejestrowany: Feb 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 2 godz 33 min 16 s
|
![]() Cytat:
W Solden warto wziąć dwa noclegi, większość hotelarzy jest "zrzeszona". Przy (chyba) min dwóch nocach dostaje się kartę, z tą kartą mamy darmowy miejscowy zespół basenów, jeden darmowy wjazd kolejką gondolową na ponad 3tys m - foty, znajduje się tam muzeum 007- płatne, jeden darmowy wyjazd pod lodowiec płatną trasą, także warto. A dla jadących przez Grossglockner polecam nocleg u Czechów prawie na szczycie przełęczy, cena bardzo dobra, w cenie śniadanie plus kolacja, miejscówka rewelacja, jedzenie fantastyczne! Przy pięknej pogodzie rewelacja, brak dodatkowej opłaty za dłuższe przebywanie na trasie Gross.... ps. pisząc jeden, chodziło mi o jeden na dzień dla wszystkich osób, które miały wykupiony nocleg https://www.google.pl/maps/place/Ber...UzSAFQAw%3D%3D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
![]() |
![]()
Wielkie dzięki Panowie!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
![]() |
![]()
Giau Pass, col d Iseram, col d Izoard. Takie co mi się podobaly najbardziej. Ja to gówno widziałem I tak niemniej jak się tam już jest to naprawde WSZEDZIE jest zajebiście.
![]() |
#74 |
![]() |
![]()
Chyba nie rozumiem Cię Melon
![]() |
#75 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 1 dzień 14 godz 3 min 50 s
|
![]()
Jeszcze nam się nie zdarzyło pojechać na tego dużego dzwonnika. Główną przyczyną jest fakt że to przejazd w jedną stronę, nie wiem dlaczego, ale nie lubię takich dróg. Duże znaczenie ma fakt, że wszyscy tam jadą, podobnie mam z przylądkiem północnym. no ale może trzeba się przemóc i to zrobić. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że popełniłem villacherstrasse oraz nockalmstrasse, z tą drugą było łatwiej bo początek i koniec jest w dwóch odległych od siebie punktach
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
![]() |
![]()
Na mnie GG nie zrobił wielkiego wrażenia - Heiligeblut warto stanąć dla widoku i w sumie najlepszy punkt wycieczki.
Za to to zdecydowanie warto zobaczyć bardziej i okolica również wynagradza. Miałem szczęście z pogodą. Naprawdę czuć potęgę tych gór tam, przestrzeń, wysokość, ekspozycja trasy. Polecam. I nie, nie planowalem tam byc. Po prostu jechałem przed siebie w kierunku południa Włoch.
![]() |
#77 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 1 dzień 14 godz 3 min 50 s
|
![]()
Tam naprawdę trzeba znaleźć odpowiednią chwilę. Raz mieliśmy szczęście ale za drugim razem chcieliśmy wyjść z żoną na punkt widokowy ale tym razem spędziliśmy godzinę kryjąc się za motocyklem. W drodze na dół pompiere wyciągali jednego gieesa którego zrzuciło z drogi. No ale za pierwszym razem nie było takiej tablicy
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
![]() |
![]()
Chyba bym
Się zesr na tym śniegu w tamtym miejscu. Serio PODZIWIAM!!!!!!!!
![]() |
#79 |
![]() |
![]()
Mnie w takich miejscach najbardziej wkurwia ilość ludzi, ale ponieważ jesteśmy ranne ptaszki to odwiedzamy je po prostu wcześnie rano, zanim towarzystwo zje śniadanie. Kawusi też nie musimy pijać w modnych miejscach i raczej prawie nic nie zwiedzamy. Czy motkiem czy autem jedziemy jeździć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
![]() |
![]()
Zależy od sezonu. Ja byłem w połowie września. Luz.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Plan K | kiub | Kwestie różne, ale podróżne. | 23 | 20.07.2009 09:50 |