![]() |
#81 | |
![]() |
![]() Cytat:
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Proszę bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam, łajza na Crf110 Ostatnio edytowane przez Dzieju : 21.05.2025 o 06:12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2016
Miasto: Zakopane
Motocykl: NAT
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 7 godz 50 min 25 s
|
![]() Cytat:
ogólnie polecam.
![]() |
![]() |
#83 |
![]() |
![]()
Łukasz polecisz tani sklep z Sp connect oprócz aledrogo bo tam dużo podróbek w cenach oryginałów ?
![]() |
#84 | |
![]() |
![]() Cytat:
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#85 |
Administrator
![]() |
![]()
Ja kupiłem taki , tylko zwykły bez ładowarki , z dwoma mocowaniami , na kierownicę i pod śrubę. Jakoś ok 40zł.
Parę km zrobiłem , wczoraj go wytrzęsło po wertepach i nawet nie drgnął. Po prostu działa , za kilka zł. https://www.empik.com/motocyklowy-uc...,motoryzacja-p
![]() |
#86 |
![]() |
![]()
Ogólnie to mam uchwyt z którego jestem zadowolony ale bez antywibracji. Trochę poczytałem dlaczego pada stabilizacja w telefonie i wychodzi ,że to zależy od motocykla gdzie gdzie ja i mój koleżka (podobny uchwyt) przejechaliśmy po 50kkm na Crosstourerach i nic się z ogryzkiem nie dzieje.
![]() |
#87 |
![]() |
![]()
Melon u skosnookich przyjaciol sa dostawki antywibracyjne. Ja z dwa lata temu kupilem uchwyty zwykle rowerowe cos ala Quadlock. Jakiez bylo moje zdziwienie, jak teraz montowalem oryginalnego quadlocka kupionego tu na forum i sie okazalo, ze wszystko od Chinczyka pasuje i siedzi mega mocno. Jesli nie potrzebujesz ladowania indukcyjnego, to szedlbym w ta strone
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
![]() |
![]()
Ja to generalnie zawsze używam innego telefonu do nawigacji na moto i nie martwię się stabilizacją.
Nawet z antywibracją mam wątpliwości aby wsadzić mój nowy telefon i go zepsuć, może niesłusznie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
![]() |
![]()
No na Ali jest taniej nawet z ori ale zastanawiam sie czy to ma sens jeśli do tej pory było dobrze bo teraz mam nowego ogryzka?
![]() |
#90 |
![]() |
![]()
Nie wiem dokladnie ktore modele sa bardziej wrazliwe na wibracje, ale za te kilka $ mozesz calosc zabezpieczyc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
telefon kom. | randal 76 | Wszystko dla Afryki | 2 | 05.06.2008 19:11 |