![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
To był wyjazd rodzinny, stąd tyle szpeju
![]() Po pracy sprawdzę i dam znaka.
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
![]()
Lux. Dzięki. Zrób fotkę gmola z dodatkowym mocowaniem .
![]() |
#13 |
![]() |
![]()
Na focie jest opona 120/80/17.
Miejsca spokojnie starczy na olej i na dętki. Mocowanie to płaskownik i do niego przykręcona ta śruba oryginalna. Zaleta taka, że możesz płynnie regulować jak mocno to spasowane jest. Od spodu mam taki stopień na którym się to opiera i myślę, że coś takiego powinno być, żeby nie wisiało to tylko na tym plastiku (ale ja to głupawy i bojący jestem) Jeździ toto jako kanister na wodę od paru lat i się sprawdza.
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2018
Miasto: Kraków
Motocykl: Yamaha ttr600 Bmw gs1150 Tenere 700 Bmw Gs1200LC Adv Bmw 1200 RT
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 12 godz 46 min 36 s
|
![]()
Wymiary ryzowego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
![]()
Zastanów się nad tymi workami, ja jechałem z nimi i zajebiste, mocne, nie zajmują nic miejsca i nic prawie nie ważą, jak nie trzeba ich używać a dwa zapewnią Ci zasięg dużo większy niż potrzebujesz. Po zalaniu łatwo je przyczepić i wieźć gdziekolwiek. Mi w Afryce idealnie sprawidziły 11,4 litra.
https://giantloopmoto.eu/en.eu/armadillo-bag Desert fox to cieżkie, dużo miejsca i mało poręczne, odradzam.
![]() |
#16 |
![]() |
![]()
Dziękuję za informację. Zdrówka
![]() |
#17 |
![]() |
![]()
Ale jeden taki worek to ze trzy chrotopaki
![]() |
#18 |
![]() |
![]()
No tak ale nie zwiniesz i nie schowasz rotopaxa do bagażu. Coś za coś.
![]() |
#19 |
![]() |
![]()
Ale on musi mieć tą wache cały czas - domniemuje że nie będzie zwijał
![]()
![]() |
#20 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2017
Miasto: B..wała
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 11 godz 49 min 0
|
![]()
Tak tylko wtrącę bo się nie znam.
W opisie tych worków znalazłem: "Armadillo Bag is not a portable fuel container as described by ASTM, EPA, ARB or other state and federal agencies. Armadillo Bag is NOT intended for fuel storage, transport or use as a gas bag in the USA. Armadillo Bag liquid power reservoir utility bladder is not a food-grade product, so we do not recommend its use for potable drinking water without filtration. Conveniently transports essential automotive and powersports fluids". Rozumiem że można, pod warunkiem że nie jedzie się po USA? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
ROTOPAX 1galon 1.75galona - Rzeszów | polaand | Wszystko dla Afryki | 1 | 23.08.2023 22:25 |
Kanistry Rotopax do kufra | jakub | Wszystko dla Afryki | 13 | 17.02.2016 02:11 |