![]() |
|
Szpej turystyczny - Produkty i Porady Wszystko co potrzebne do dużej i małej turystyki |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Gość
Online: 0
|
![]()
A propos telefonu do focenia to wszystkie zdjęcia wstawione w tym wątku były robione albo syna iPhone 13Pro albo zakupionym przeze mnie tydzień przed wylotem Pixel 8Pro.
Pixel by używany w najprostszych, trybach bo nie zdążyłem ogarnąć jego bardziej zaawansowanych funkcji. A tych jest sporo. Najfajniejszy jest Magic Eraser co widać na poniższym zestawieniu (10 sekund edycji z poziomu telefonu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2014
Miasto: warszawa / siedlce
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 12 godz 55 min 21 s
|
![]()
o matko, Magia !!!, NAbru, ile Cię wyszedł tego google pixel 8 ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Telefon by kupiony w czasie promocji Black Friday i wzięty razem z abonamentem u operatora więc to trochę 'inna inszość'. W ofercie z telefonem był jeszcze dodany smartwach Fitbit Charge 6, rok Google One 200GB za free oraz miałem chyba z 60 funtów cashback'u bo telefon był wzięty przez pracowy portal zniżkowy.
Tak więc za Google Pixel 8 Pro 256GB w ww. zestawieniu: 209 funtów z góry i potem 29,99 co miesiąc przez 2 lata. W sumie to będzie 929 funtów minus cashback. Nie wiem jak w PL, ale obecnie w UK Pixel 8 Pro 128GB to 849 funtów, a wersja 256GB - 909 funtów (ceny z oficjalnego sklepu Google'a) Ale jeśli jesteś zainteresowany wyłącznie funkcjami takimi jak Magic Eraser to z tego co tu piszą wystarczy mieć subskrypcję najtańszego Google One i da się z takich funkcji korzystać na dowolnym (prawie) telefonie poprzez Google Photos. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wulkanizacja Warszawa Mokotow - TERAZ | teddy-boy | Hamulce, kola, opony | 13 | 18.07.2014 11:43 |