![]() |
|
Silnik, sprzęgło, skrzynia Montaż i demontaż elementów silnika: sprzęgła i skrzyni , wymiana łańcuszków rozrządu, demontaż głowic i zaworów, pomiary kompresji, ciśnienia oleju, serwisowanie zaworów i gniazd, tłoków i pierścieni. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Kasy i kosza pewnie nie odzyskasz, ale jak masz czas to cioraj dziadów ile wlezie, może następnym razem się zastanowią .. nie ma nic gorszego jak nie chcesz oszczędzać, bierzesz usługę z górnej półki a z tego wychodzi dziadostwo, też miałem takie sytuacje...
Powodzenia! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Przykra sprawa że ktoś Cię zrobił tak w chuja.
Podaj link gdzie wystawić mu opinie.
![]() |
#3 | |
![]() |
![]() Cytat:
Profil Motor Tech Motocykle Oleśnica, dziwiła mnie taka ocena wysoka, a tutaj..... Jakie jaja Panowie zacząłem wchodzić w te opinie i "ludzie" którzy je wystawiają mają podobne zainteresowania, jedzą w tych samych knajpach, żyją w tych samym rejonach Polski....w załączniku dwa profile z oceną.... Oczywiście to oznacza tylko jedno, że opinie są fałszywe i robi je opłacona firma, która wykorzystuje fake konta na googlach w celu nabijania za kasę pozytywnych opinii. Dlatego powtarzające się opinie na dwóch różnych userach z 3 tych samych miejsc oddalonych od siebie setki km. No wybaczcie ale to nie jest zbieg okoliczności. Ostatnio edytowane przez chomik : 22.02.2023 o 13:32 Powód: dodałem załącznik i wyłumaczenie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Gruzja - ostrzeżenie! | mishieck | Przygotowania do wyjazdów | 2 | 28.05.2013 15:25 |