![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Common Rejli
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
|
![]()
Przejrzałem co ja tutaj mam we fabryce.
Do motocykli nie za wiele. Wszystkie oprócz "Bike" w nazwie maja bijące po oczach ostrzeżenie o tym, że nie nadają się do mokrych sprzęgieł. Na chwilę obecną z motocyklówki mam: -Racing 4T Bike Additiv 0,125L za 23pln. -Racing Bike Oil Additiv 0,125L za 35pln. -Kuhlerreiniger (do czyszczenia chłodnic) 0,3L 30pln Reszta to samochdówka, czyli oleje silnikowe, rpzekładniowe, chemia do wtryskiwaczy, dwusiarczek molibdenu jako dodatek do oleju samochodowego (0,3L za 32pln) lub szpeje typu sprej do konektorków (42pln), sprej do czyszczenia hamulców (ogólnie odtłuszczający) 0,5L za 20pln. Bo ja obraduję dorywczo w Autokompleksie (Warszawa, Starzyńskiego 10).
![]() |
#2 |
Jaki świeży jaki świeży ??
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s
|
![]()
Wieczny a olejów silnikowych i do zawiechy LM nie macie
![]()
![]() |
#3 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 godz 49 min 2 s
|
![]()
witam
wcale sobie nie poszedłem ![]() Czytam forum ale nie chce nic sprzedawać bo mie zlinczujecie ![]() Choć oczywiście jak byście chcieli coś kupić to dajcie znać to pokombinujem jakiś rabat dla forumowiczów P.S ma ktoś w wawce stelarze do kuferków bocznych (givi)na wzór pożyczyć (warszawa)bo by sobie zrobił na szybko(jak by ktoś też reflektował to proszę pisać -migomat jest chęci też to damy rade) Pozdrawiam Piotrek |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
a po ile panie syntek 10w60 bo mi się zmiana szykuje
![]() |