![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2015
Miasto: Maków Podhalański
Motocykl: XRV750->XR400
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 17 godz 56 min 37 s
|
![]()
Hehe, kombinierkami też kiedyś zaciskałem. Najgorszy koszmar
![]() Z tą zaciskarką u mnie też czasem źle blaszka się wygnie, nie ma tak że 100% zaciśnięć jest idealnych. Czasami mam problem z tymi płaskimi złączkami 6,3mm jak są z grubej blachy. Pierwsze delikatnie zagniatam kombinierkami a dopiero potem zaciskarką jak jestem pewny że blaszka dobrze się zawinie. Może i mógłbym od razu cisnąć na hama ale nie chciałbym uszkodzić zaciskarki. Z "normalnymi" 6,3mm nie ma problemu. Znalazłem te moje u chinola, tylko już drożej i bez dostawy kurierem z czech w 3 dni https://a.aliexpress.com/_Ezw4OCh Link z historii zakupów już nieaktualny, ale ten zestaw wyglada na taki sam. Jakość dla mnie jest całkiem ok. Jakaś wypasiona firmowa zaciskarka to i pewnie tysiaka będzie kosztować ![]() Dobra, ja już tematu nie zaśmiecam. Ale będę obserwować ![]() Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
obroty na ssaniu jak jest zimny silnik | R2D2 | Uklad paliwowy i wydechowy | 14 | 07.04.2009 16:58 |