![]() |
|
Gadżety / wyposażenie Dodatki, które możesz zamontować. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Kraśnik
Motocykl: T7
![]() Online: 2 dni 2 godz 3 min 35 s
|
![]()
Właśnie mi doniesiono zaocznie iż do tablicy zostałem wywołany, a gwoli wyjaśnienia rzeczonego braku odzewu na
![]() Wziąłem sobie na karb jakieś 2,5 roku temu spore wyzwanie i pochłonęło mnie to do cna. Dlatego również z tego powodu nawet do t7 od roku nie jestem w stanie dopieścić gmoli, które po udanych crash testach zdemontowałem póki co. Jest kilka osób które czekają (chyba) jeszcze na gmole do RD 07 , jesteśmy w stałym kontakcie i nie trzeba mi co pół roku przypominać ![]() Ogólnie elementów mam przygotowane zdaje się na serię 10kpl. Jak tylko jakimś cudem uda mi się wygospodarować czas to jakem obiecał, uczynię ![]() Nie mniej jednak na stanie nie mam i od ręki niestety nie poratuję. PS. Łatwiej mnie złapać po prostu przez tel lub maila bezpośrednio. Zdrowia! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2014
Miasto: Szczecin
Motocykl: RD07
Przebieg: 70+
![]() Online: 2 tygodni 8 godz 41 min 37 s
|
![]()
Można również ''wiercić dziurę w brzuch'' WhatsAppem. Życzę dużo zdrowia i czasu. Pozdrawiam.
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Kraśnik
Motocykl: T7
![]() Online: 2 dni 2 godz 3 min 35 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() . Wniosek dla mnie z tego wątku jest jasny - przerzucić energię z czegoś co będzie mogło poczekać i przeznaczyć ją na wykonanie w końcu tych paru kpl gmoli ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() |
![]()
Taka stronka mi jeszcze wpadła w oko. Podrzucam jako ciekawostkę.
https://m.facebook.com/203008276377899/ Riky Cross Racing.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Opona 90/90 21 jaki przód jeśli na tyle jest Mefo Stone master? | Pils | Hamulce, kola, opony | 15 | 09.11.2016 20:56 |