Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Umawianie i propozycje wyjazdów

Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy...

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 09.06.2021, 23:59   #1
fassi
Fazi przez Zet

fassi's Avatar

Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg:
Galeria: Zdjęcia
fassi will become famous soon enough
Online: 9 miesiące 4 tygodni 1 dzień 4 godz 4 min 37 s
Domyślnie

Tylko na chwilę wskoczę nie w temacie bo znów straszą niemcami. . Jak was policmajster zatrzyma i zacznie bredzić mocno o jakimś sprawdzaniu, to powiedzcie mi że dzwonisz do adwokata (dzwon do kumpla) bo czujesz rasizm bo polskie tablice widział i tyle. Rura mu mięknie i puszcza dalej. Poza tym trzeba go na takie tematy zagadać , aby nie wpadł na kontrolować nawet nie myślał. Poza tym pojazd mający przegląd w EU może się poruszać po EU (oprócz pojazdów specjalnych) i Niemcy mogą sobie sprawdzać co chcą i nie mogą go zatrzymać za jakieś dodatkowe lampy. Dzwoń do adwokata i daj mu policmajstra niech se pogadają

Tak samo z Zollem. Nie może on grzebać ci w aucie bez postawienia powodu grzebania. Do tego ja wzywam wtedy adwokata i czekamy. Zoll może poprosić grzecznie o pokazanie mu zawartości torby , paczki ale nie może sam grzebać w niej bez mojego adwokata.

Skąd o tym wiem? Od ni mcow się nauczyłem Jak postawcie się władzy a nie tylko dać się ruchać, a będziecie żyć. Przestańcie się bać tych niemcow, burdel tu na podobnym poziomie jak i u was

A wirusa ma w doopie, i nowe NRD będzie lepsze jak to stare , mur europejski znowu stoi. Młodzi niech się wezmą za obalanie, mi się nie chce
niż tego co zrobiłeś.
fassi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania