|
![]() |
#1 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Miasto: Przedbórz
Motocykl: RD04
![]() Online: 12 godz 36 min 52 s
|
![]()
Dzień dobry Wszystkim.
Jestem początkującym użytkownikiem AT i nigdy się z Państwem nie spotkałem. Zauważyłem w dyskusji wątek dotyczący wycieczki krajoznawczej, a sprawami kwalifikowanej turystyki poznawczej zajmuję się zawodowo. Na terenie Przedborskiego Parku Krajobrazowego pracuję ponad 25 lat. Dlatego jeśli będzie taka wola uczestników zlotu w Białym Brzegu, to służę pomocą. Dajcie znać. Jeśli będziecie na tak, to postaram się wieczorem zaproponować traskę. Jeśli nie to i tak Was nawiedzę w Białym Brzegu. Może są chętni na papierową mapę Przedborskiego Parku Krajobrazowego? A może innych parków Zespołu Parków Krajobrazowych Województwa Łódzkiego. Też dajcie znać. Jak wygląda mapa PPK i inne do znalezienia na tej stronie: https://parkilodzkie.pl/npk/przedborski-pk/mapy Pozdrawiam, zomek. Ostatnio edytowane przez zomek : 10.09.2020 o 16:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Stałe Spotkanie FAT Biały Brzeg 2019 | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 455 | 28.07.2020 14:19 |
Stałe Spotkanie FAT: "Biały Brzeg - 2018" | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 507 | 08.10.2018 12:49 |
Stałe Międzynarodowe Spotkanie FAT - Biała 2017 | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 530 | 20.06.2018 07:33 |