![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 | |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Niemcownia
Motocykl: CRF 1000D/DCT
Przebieg: 48k+
![]() Online: 4 miesiące 4 tygodni 1 dzień 4 godz 21 min 33 s
|
![]() Cytat:
![]() Te pipki np., które mam ja, mają bardzo podobny snop światła do tych, które Ty wskazałeś. Nie mówię, że te, które wskazałeś świecą jak moje, ale moich mogę używać jako świateł dziennych. Snop światła jest płaski, więc nie ma mowy o doświetlaniu zakrętów, pobocza czy rozświetlania drogi. A te, które ma Myku możesz dowolnie ustawić (na boki) i dodatkowo mają dwa poziomy jasności. Co najważniejsze, bo wspomniałeś, że boisz się, żeby ich nie zniszczyć - Myku ma zamontowane pod plastikami, na uchwytach mocowania chlodnic. Na pierwszy rzut oka nie widać w ogóle, że ma halogeny.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
xenony... halogeny.. | marecki999 | Wszystko dla Afryki | 22 | 01.01.2014 13:44 |
Halogeny zapalające się z długimi (pass) | janeksok | Układ elektryczny i zapłonowy | 1 | 01.08.2013 00:28 |
halogeny przeciwgielne do RD 07 | Kiemlicz | Wszystko dla Afryki | 62 | 11.12.2011 04:42 |