Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Wszystko co chciałbyś wiedzieć o motocyklach innych niż AT > KTM

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 05.09.2019, 00:33   #11
kristoch

kristoch's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Wrocław
Motocykl: *
kristoch jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 dni 17 godz 53 min 8 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał madafakinges Zobacz post
...Twierdzę że piszą głupoty, bo lc8 miało taki zbiornik w 2003, a próbują wcisnąć ludzia że to wielka nowość...
Denerwuje mnie ten dziennikarski bełkot. Tak samo było z afra jak się podniecali jaki to fantastyczne zawieszenie ma. Okazuje się że zawias w nat to śmietnik.
Teraz się podniecają że tenerka mimo że mały skok i cienkie lagi to zawias jest fenomenalny.
:-)
I dziennikarze i Forumowicze wyrażają opinie. Wśród opinii i jednych i drugich jest zarówno chłam jak i wartościowe spostrzeżenia.
Różni ich potrzeba - dziennikarze robią to (zwykle) by zarobić, a Forumowicze (zwykle) by zdobyć uznanie innych Forumowiczów (ekspertów).
Dlatego dawno przestałem kupować czasopisma motoryzacyjne. Całe pokolenia przestały. Na forum płace składkę i nie rozumiem dlaczego tak mało, może by zbierać fundusz na nagrody za najlepsze porady (ale to osobny wątek).
Role się odwracają - co lepsi dziennikarze/serwisy są na forach lub przynajmniej je czytają. Tych gorszych mi żal bo marnują rzadką okazję by robota=pasja.
Na tych drugich nie ma się co denerwować. Ich wystarczy nie czytać ;-)

Sorry za off
kristoch jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Zasady Postowania