Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Relacje z podróży > Trochę dalej

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 28.06.2009, 11:04   #1
Lewar
Niepozorny

Lewar's Avatar

Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy
Motocykl: Bardzo stara Teresa
Lewar jest na dystyngowanej drodze
Online: 4 tygodni 1 dzień 4 godz 18 min 35 s
Domyślnie

No proszę, człowiek się całe życie uczy i głupi umiera.
Ja już od najmłodszych lat domyślałem się, że z tym alkoholem to jakaś ściema jest.
Niby niesmaczne to to, gębę wykrzywia ale jednocześnie miło jakoś, głowa sie cieszy i kulasy śmisznie sie plączą, gadulec się polepsza.
Ale żeby zaraz spirytus to narkotyk ?!!!!
A co nam było robić jak słońce nie chciało zachodzić i spać nijak się nie chciało. Rozmowy kulturalne prowadzić, czy co ?!!!
Bidne te Norwegi bo sklep monopolowy jeden w większym mieście tylko uświadczysz i samogon muszą pędzić a jak w tymże monopolowym skamerują cię, że dwa razy w tygodniu go odwiedziłeś to zara pomoc społeczna do ciebie przybywa i pytają czy kłopotów na tle najepki nie masz i czy wsparcia KAA nie potrzebujesz.
Co się tyczy prędkości to te rygory nawet dobre są bo moja niunia spalanie 5,5 z kuframi miała co się w kraju nie zdarza jak z Ucką zgrają sie poruszam wśród ludożerki na polskich drogach.
Zdjęcie z rybami rzeczywiście z Alesund jest. Nie powiem żeby mnie to akwarium zachwyciło. O niebo lepsze widziałem w Tajlandii i w Brighton UK.
No pewnie, że troche musiałem podkolorować. Nie napiszę przecież o tym jak jechałem ciemnym tunelem 50km/godz przez pół godziny albo o norweskich dupeczkach bo naprawdę nie byłoby o czym.
Kocham Łódź
Lewar jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania