|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Köln/Opole
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 dzień 6 godz 58 min 58 s
|
![]()
no jest:
najszybciej najkrutsza trasa bez autoban offrroad pomijanie polnych drog pomijanie platnych pomijanie przepraw promowych przez rzeki no i moze jeszcze cos co niepamietam. ![]()
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
omijanie sobie darujmy.
U ciebie jest najszybsza najkrótsza i na azymut. czyli 3. na moim starym 2610 jest jeszcze 4 opcja, gdzie sam wybierasz jakimi klasami dróg ma kalkulować trase i jaki klasy dróg ma omijać. Np ustawiasz trase Wawa - Katowice i przy wyborze prowadź najgorszymi drogami ale omijaj gruntówki, jedziemy po samej gierkówce zamiast 100% trasy to np tylko 5%. A reszta przez fajne terene naszego pięknego kraju i robimy ok 10% wiecej km, niż trasa najszybsza czy najkrótsza. Pewnie w 60cxs to jest jeszcze jakoś fajniej niż u mnie zrobione. w zumo 550 tego nie widziałem. Kto mi porzyczy 60cxs na tydzień ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 5 godz 28 min 4 s
|
![]()
Pamiętaj o tym że wybierając opcję pieszy i prowadź najkrótszą drogą i już masz opcję poznawania poznawania naszego pięknego kraju wszelkimi możliwymi ścieżkami.
Nie bardzo wiem jak miałaby wyglądać opcja jazdy terenowej , według jakich kryteriów ma być wyznaczana trasa w tych innych urządzeniach. Dla mnie jazda terenowa to jazda na punkt czy też na przełaj i nic więcej. PozdrawiaM
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Jak wrzucisz pieszy, pociągnie trase przez kładki dla pieszych i przejścia pod mostami. Jazda terenowa różni się od jazdy na przełaj (na azymut) tym że prowadzi głównie gruntówkami, przez zakazy wjazdu (np do lasu) co oczywiście w mieście nie bardzo zda egzamin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
pad jako nawigacja | Andrzej | Hardware | 35 | 18.03.2013 20:38 |
nawigacja | Dzieju | Zastosowanie praktyczne | 21 | 03.12.2009 16:53 |