|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
w życi
![]() ale GPZ500 Nindżja ![]() gdyby zmienić przełożenia to na pewno możnaby uspokoić troszkę tą wiertarkę oczywiście kosztem dynamiki. nie miałem, nie jeździłem i nie wiem tak naprawdę ALE KLEkot to nie może być kiepski sprzęt skoro historia pieca długa a na jego bazie zbudowano sporta, ęduro, golasa ER6... jest to mnientkie i nie mocne ale dojedzie gdzie ma dojechać a jak skończy się asfalt to pewnie wiele zależy od kierownika. ma na pewno jedną zaletę - jest mega tanie i dużo części do tego kupisz w śmiesznych pieniądzach. kumpel szuka od lat jakiegoś niedużego, taniego enduro i się przysiadał /krótki jest/ mówiąc, że fajne. do latania po 160 po autobanie potrzebujesz przynajmniej 90KM i jeśli chcesz to robić nonstop to chyba też dobrą polisę... ![]() m p.s. jak tanie moto do turystyki dalej i szybko to FJ1200 - zajebisty piec, moto tanie jak barszcz, mało pali jak na taki parowóz. moją ma teraz Radoss z FAT, acz kiedy kończy się asfalt i zaczyna błoto to kończy się zabawa. szutry jak najbardziej, byleby bez dużych kamieni i z rozsądnym V.
![]() |
#2 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
kawasaki klx , kle , klr |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Czy są różnice między siedzeniami ? | motomysz | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 9 | 25.03.2014 09:51 |
Różnice między Garmin 60csx a 60cs | werzaba | Hardware | 29 | 11.04.2013 09:34 |