![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Łódź
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 1 godz 41 s
|
![]()
Widziałem Twój pomysł. Pewnie to najlepsze miejsce na montaż gniazda zapalniczki, jednak nie spełnia w 100% moich oczekiwań :-).
Z drugiej strony może to dobry kierunek. 2 włączniki na tej płytce, i pozostałe gdzie indziej. Pewnie 2 łatwiej gdzieś upchnąć niż 4. Przez ostatnie chyba ze 4 lata jeździłem bez tripmastera, a w jego miejscu miałem właśnie zamontowane gniazdo i uchwyt do nawigacji. Jednak zaczęło mi brakować stałej informacji o przebiegu dziennym. Przeprosił się z tripem, a telefon poszedł na kiere. Jak znajdę gdzieś zdjęcie to wkleję. Edit. Znalazłem fotkę bez tripa. Jeszcze z Larkiem. Jak ten się wysrał, jego miejsce zajął X-grip od RAMa ![]() Ostatnio edytowane przez qbapuch : 14.01.2019 o 22:38 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kokpit przebudowa | sizyrk | Wszystko dla Afryki | 17 | 14.03.2016 14:39 |
Pomysł na nowy kokpit/konsolę/panel. | Artuditu | Wszystko dla Afryki | 14 | 12.01.2011 19:17 |
Kokpit do afryki | A.Twin | Wszystko dla Afryki | 16 | 12.05.2010 20:07 |