![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#29 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Łaziska Górne
Motocykl: Yama XT614Z Terefere, Husq. TE610ie
Przebieg: x34tys
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 2 dni 10 godz 55 min 50 s
|
![]()
Właśnie, ubezpieczenie... Zawsze jakieś wykupuję, nie żadne assistance, bo takie nie działa poza drogami utwardzonymi, a na tych to sobie dam radę bez płacenia hajsu. Wykupuję zawsze ubezpieczenie na siebie. Kilka dni temu wróciłem z Albanii, prowadziłem grupę świeżaków, mieli parcie na dobre ubezpieczenie, wiec mimo, że grupowo, to wyszło nie tanio - na 7 dni coś ok 170zł. Jakiś taki full pakiet sobie wymyślili, włącznie ze sportami ekstremalnymi. No i pech chciał, że mnie coś trafiło, rozprułem sobie nogę o dźwignię zmiany biegów (tak tak, da się!). Było podejrzenie uszkodzenia tętnicy, to szybko poszły telefony w ruch, bo przecież trzeba szybko do szpitala oddalonego o dobre 100km, z czego przynajmniej 60km to offroad, czyli pomoc chyba tylko z powietrza. I co? I w dupie nas miała ubezpieczalnia. Podali dwa niedziałające numery alarmowe i na tym koniec
![]() W dupie mam takie ubezpieczenia. Następnym razem biorę najtańsze jak do tej pory praktykowałem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Holandia+Luksemburg+Francja=kilka pytań przed 1szym wyjazdem | nicek27 | Przygotowania do wyjazdów | 8 | 12.07.2010 16:53 |
Przed siebie, na 6-7 dni (02.07-08.07) | Neno | Umawianie i propozycje wyjazdów | 3 | 30.06.2010 10:29 |
Motocykl przed dalszym wyjazdem | sambor1965 | Przygotowania do wyjazdów | 29 | 12.03.2010 16:16 |