![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Ja mam APDURO. Warte ceny, solidne wykonanie, nie "ciekna", łatwy montaż.
Polecam. Aha, objechałem z Pancernikami na Transalpie dużo szutrów (nie raz hardkorowych ) i dało radę. A Transalp to nie BMW . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Też mam Apduro(boczne). Wykonanie pierwsza klasa. Idzie się dogadać ze wszystkim. Dobry kontakt.
Stelaż pancerny. Według mnie robi też za niezłą ochronę tyłu. Dodatkowe podparcie dla kufra górnego. Wada (nie dla mnie) przy tym stelażu nie idzie obniżyć siedzenia. No chyba, że coś poprawili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Miasto: Skawina
Motocykl: Nowa Africa Twin
![]() Online: 1 dzień 10 godz 23 min 5 s
|
![]()
Zamówiłem APDURO i czekam na odbiór (koniec kwietnia). Oglądałem naocznie u chłopaków w warsztacie już gotowe dla innych klientów. Wyglądały bardzo profesjonalnie. Zobaczę jak się.sprawdzą w trasie. Niewątpliwą zaletą jest ich cena! Połowa takiego samego zestawu np. u GIVI czy SW-Motech. Więc jeśli ktoś potrzebuje po prostu kufry na wyprawę, a nie do lansu z naklejką "turatek" niech śmiało zamawia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2015
Miasto: Wlkp
Motocykl: CRF 1000D Transalp-XL650V CB750 BMW-R850R
Przebieg: 400
![]() Online: 6 dni 53 min 12 s
|
![]()
Ja w Trampku mam Kappy , kopie Trekkera i te same kufry chcę zastosować do Nowej Afry. Pokazały się stelaże GIVI monokey i chcę je zakupić . bo z kufrw jestem bardzo zadowolony. Chciałem tylko podpytać, czy ktoś widział już może na żywo ten zestaw GIVI. Motobagaż .pl ma je w ofercie w komplecie i może ktoś już zakupił taki zestaw . Proszę o podpowiedzi jak się to sprawuje na CRF ie
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Trudny wybór opon | Pils | Hamulce, kola, opony | 0 | 26.03.2017 20:48 |
wybór zestawu napedowego | stn22 | Wszystko dla Afryki | 3 | 15.04.2016 20:26 |