![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 miesiące 1 tydzień 4 dni 18 godz 51 min 6 s
|
![]()
Idea takiego typu motocykla piękna , parametry spełniają wszystkie moje zachcianki.
Ale samo wykończenie , okropne : Szyba -ostre krawędzie Pokrywa airboxa - z czego to jest zrobione ? Pokrywa pompy przedniego hamulca -czy ona pełni też funkcję noża ? Powłoka na ramie -paskudna i niechlujna Brak mocowania prawego lusterka -niby pikuś ale zawsze Wykończenie obudowy tego tabletu - przyjrzyjcie się spodniej części , wygląda jak by było przypalone w ognisku Brak jakiejkolwiek nawek plastykowej osłony silnika - to chyba jakiś żart Wiem czepiam się , ale kurde jak macałem ccm to tam wszystko było piko bello , na najwyższym poziomie. Co jeśli reszta motocykla jest tak niedbale wykonana ? Za 42tys PLN takie niedoróbki są niedopuszczalne W ktm/husqa też nie widziałem takich bubli. Trzymam kciuki za AJP i liczę, że w końcu poprawią wykończenie i powłoki bo na razie są na poziomie made in china. Małe modele to samo , macałem to akurat więc wiem co piszę , wtedy byłem przekonany , że to chiński wytwór. Być może jeśli przetestuję któregoś z AJP wszystkie moje obiekcje powędrują do kosza , jednak na razie nie było mi dane. Czekam z niecierpliwością na jakieś demo.