![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Łaziska Górne
Motocykl: Yama XT614Z Terefere, Husq. TE610ie
Przebieg: x34tys
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 2 dni 10 godz 55 min 50 s
|
![]()
Mam modekę finn i nihujeczka nie nadaje się to do wrzucenia na zbroję, a przy moich nieco przygrubawych łapach mam problem zmieścić się nawet w grubszym polarze. Złotym środkiem jest kurtała, która tu na forum leżała kilka tygodni za śmieszny pieniądz (chyba 200 czy 250zł)
http://africatwin.com.pl/showthread....t=akito+desert BF Desert (w innym wydaniu Akito Desert) spokojnie mieści bardzo obszerną zbroję. Mam acerbisa cosmo z ogromnymi nałokietnikami i nie mogłem się tym wcisnąć w typową kurtkę enduro z Ufo, a do deserta wchodzę bez problemu i nic nie krępuje ruchów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 7 godz 45 min 12 s
|
![]()
Jeśli to maja być wyjazdy ogólnie rzecz biorąc letnie , co nie wyklucza temperatury ponizej 10 stopni , to możesz zrobić zestaw po taniosci..
Pod zbroje cos z długim rekawem-brubeck np- zbroja , koszula na zbroje... Gdy zimniej to na przeloty szybki zestaw ratunkowy w postaci najprostszego ortalionu-tak zeby po południu nie złapac chłodu. Gdy jeszcze zimniej i pada to pseudo goretex wojskowy, najlepiej angielski-solidna stójka i mocne rzepy na rekawach kolory pustynnego kamuflażu .Gdy temperatury oscyluja juz naprawde nisko to pod anglika solidny polar .Według mnie ta opcja do zera stopni rozwiazuje wszystkie problemy. -brubeck -zbroja -koszulka na zbroje -polar -goretex anglik -cieniutki ortalion , mały do tankbaga, na doraźne docieplenie |
![]() |
![]() |