![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: kraków
Motocykl: XT 600E, DR 350SE
![]() Online: 3 dni 9 godz 22 min 59 s
|
![]()
Kochane Siostry,
wczoraj wróciłyśmy z Romkiem dość późno ![]() ![]() Romku, bardzo dziękuję za wyrozumiałość kiedy gubiłam się wielokrotnie mając przy tym GPSa, oraz za wyborne poczucie humoru ![]() Jagna za to że Ci się chciało a przy tym ogarnęłaś cały Babiniec. Książu dzięki za to że po prostu byłeś i odnajdywałeś się w każdej sytuacji - no ogarnąć 17 Bab to wyzwanie ![]() Brunetka, Mygosia i Zaczekaj - dzieki za cierpliwość na piaskach - to były moje pierwsze piachy ![]() Rumianku - cieszę się że w końcu miałyśmy czas pogadać i pośmiać się. Irence za rozmowę w kuchni. TAGDB - jesteś po prostu ZAJEBISTA Wszystkim dziękuję za wyborną zabawę a przede wszystkim za to ze każdy miał czas i nikomu się nie spieszyło. Hansowa wytwórnia pigwówki poszła w ruch.
Pozdrawiam Cleo ------------------------------------------------------------ "... Wolna wypowiem to co myslę, Tam gdzie złożę swoja głowę Gdziekolwiek pójdę... Gdziekolwiek powędruję... Gdziekolwiek pójdę I zmienię swój los... Będzie mój DOM... " |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
BABY NA MOTÓRY 2014 czyli III zlot czarownic | agawu | Lejdis | 105 | 28.07.2014 12:28 |
ROZPOCZĘCIE..... LATA!!! - Zlot FAT 2013 | Mat | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 310 | 29.07.2013 00:25 |
Historia pewnego pomysłu czyli zapraszamy na Letni Zlot FAT 2013 | Mat | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 53 | 19.04.2013 08:15 |