![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2006
Miasto: Gorzkie Pole/k.Poznania
Motocykl: xl883 Iron
![]() Online: 5 dni 8 godz 39 min 40 s
|
![]()
temat przerabiany na forum już kilkukrotnie... między innymi przeze mnie. Wniosek jeden...
CB na Afri to szrot, działa w miarę jak się powoli jedzie, szumi, wku.... i wogóle do d.... jest. Na deszcz toto wrażliwe i jak te wszystkie kabelki się pozakłada... to się odechciewa jeździć. Moje przenośne CB wożę czasem w schowku w osobówce, jak mi się dużego przekładać nie chce. Podsumowując... jak napisał Rambo, to taka pozostałość po wyjściu z samochodu:P
![]() |
#2 |
Jaki świeży jaki świeży ??
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s
|
![]()
Kurcze po tym jak ostatnio mnie złapali panowie polucjanci i zarobiłem 400 PLN i 10 pkt doszedłem do wniosku że jednak przydało by się takie CB chociażby tylko do nasłuchu.
![]() |
#3 |
Maciej
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD07a
Przebieg: 12000
![]() Online: 0
|
![]()
posiadam alana 42 multi i chcę go podpiąć bezprzewodowo np pod tego typu słuchawkę http://www.allegro.pl/item469497117_...radiem_fm.html
bo faktycznie z tymi sznurkami to nie robota ![]() ![]()