![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#13 | |
![]() Zarejestrowany: May 2012
Miasto: Poronin
Motocykl: RD07a
Przebieg: 52tkm
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 5 godz 33 min 17 s
|
![]()
Mierzyłem i oglądałem oba modele i jeszcze stx pro http://allegro.pl/kurtka-motocyklowa...861691063.html
Ceny w salonie wyglądały 1100 Open Road, 1400 Stx pro i 1600 Adventure. Na tej aukcji dużo taniej i od tego samego sprzedawcy. Jeżeli chodzi o jakość to Open Road ma jak sie nie mylę dwie podpinki , deszczowa i termiczną, ta termiczna taka licha w porownaniu z innymi modelami które oglądałem. Ale sama kurtka jest uszyta z dobrych materiałów. Stx pro jakoś mi dziwnie na barkach odstawała. Adventure ma też 2 podpinki ta termiczna to jakaś polarowa bluza. Po ubraniu jej w porównaniu z innymi ma się wrażenie że jest duzo cieplejsza. Ja mieszkam koło Zakopanego i wiosną i jesienią jest u nas zimnawo więc wybrałem najcieplejszą według mnie. Open Road jest fajnym zestawem jak jest ciut cieplej niż u mnie ma też fajne spodnie z szerszymi nogawkami jeszcze w kolorze szarym jest super komplecikiem ale jakością odbiega od Adventure Cytat:
Spodnie tylko Open Road ale o 1 rozmiar za duże bo nie było mniejszych Ja mam jakieś stare Uvex'y i też wydają się cieplejsze. Jak by bylo w trasie tego nie wiem. Ja też już nie chciałem czarnych. Najbardziej wizualnie wpadł mi w oko stx pro ale ten "garb" na plecach go zdyskwalifikował ![]() Ostatnio edytowane przez majki : 02.01.2013 o 22:22 |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
open'er festival gdynia | ostach | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 2 | 29.06.2009 22:43 |
Rękawice BUSE COOPER...czy ktoś takich używa??? | BartekBBI | Ciuch Afrykańczyka | 0 | 23.02.2009 18:48 |