![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
El Mariachi
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Podkarpackie
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 12 min 15 s
|
![]()
1. Nie miał kasy, a chciał koniecznie pojechać więc znalazł sponsora z którym podpisał umowy więc robił co podpisał
2. Nie dał rady bo się przeliczył (źle ocenił np pogodę) Dajcie wiarę wielu tu między nami co pogodę źle oceniali. (nie komentuję) 3. Samotność, bariery językowe, wyczerpanie, poczucie obowiązku np pisania, motocykl który nie jedzie, wiem że to nie usprawiedliwienia lecz może "przyczynek", związek przyczynowo-skutkowy. Drogi Panie Pyntront skomentować można wszystkich i u wszystkich wszystko. Można też doszukiwać się dziury w gaciach lecz PO CO ![]()
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Chwilą urealnienia pomyślności tego wyjazdu dla mnie był moment w którym masa bagażu przewyższyła mase pojazdu dwukrotnie (bez kierowcy jeszcze) Nawet jakby to nie był zwykły "chińczyk" tylko rodowity "japoniec" to dla mnie stało się jasne że facetowi brakuje co najmniej jednej klepki, choć wielu dalej twierdzi że na pewno mu nic nie brakuje, a juz na pewno nie jaj
![]() No wiec moje zdanie jest z goła inne Może bardziej obrazowo ![]() Bierzemy Daewoo Matiz lub pod inna nazwą chevrolet Matiz Chevrolet Spark Chevrolet Joy Chevrolet Exclusive Chevrolet Chronos Pontiac Matiz G2 Pontiac Matiz Pontiac G2 FSO Matiz UZ Matiz i pewnie wiele innych (tyle tylko znalazłem) o wadze niecałe 800kg. Obładujemy go bagażem o masie 1600kg Podłaczymy do jego instalacji 4 farelki po 1500W i zeby zachować na końcu jeszcze stosunek mas (Michał vs moto) wsiadają do niego w sumie 4 osoby ( po farelce na łeb) i bedziemy jechać przed siebie na wschód zimą na letnich oponach w Himalaje ![]() O tak to widze ![]() PS: teraz sprawdzałem że ta 350cc waży sucha od 175 do 185kg ![]() Ale to już zostawmy bo to darowany koń ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez rambo : 14.12.2012 o 14:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wycieczka dookola jeziora Turawskiego. | igi | Polska | 18 | 04.12.2012 15:53 |