![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#26 |
buszujący w zbożu
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Szczecin
Motocykl: RD07
Przebieg: 33.000
![]() Online: 1 dzień 13 godz 40 s
|
![]()
Hmmmm wychodzi z tego, że "w sam raz" jest TKC 80 lub Anakee ...
Jest takie arabskie przysłowie " Jeśli jedna osoba powie ci że jesteś osłem - nie przejmuj się. Jeśli powie to druga - kup sobie siodło" ... jak na razie thx Ramires ![]() (Do Wiecznego - zmieniałem chyba z 5 razy ... ostatecznie ostygłem ... i zostawiłem tylko to co było na temat) ![]() ![]() TERAZ to było konstruktywnie bez najazdów na laski i podśmiechujek ze strony kolegów. Thx Wieczny - przekonaliście mnie szybko, skutecznie i w ekspresowym tempie by założyć to co mi napisali Niemce w briefie czyli 140/80/17 ![]() Z wielokrotnie zadawanym kolejnym pytaniem zostanę chyba sam ... tyle już było dywagacji na ten temat ... czyli, że w moim przypadku Anakee praktyczniejsze, a TKC 80 bardziej sexy .... co wybrać .... hehehehe ![]() (naprawdę dzięki za pomoc Panowie) Ostatnio edytowane przez Dzieju : 22.02.2013 o 19:16 |
![]() |
![]() |