Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Pamiętnik > Ashanti

Ashanti [Ania Paluch ✰25.05.1976 ✞29.07.2012]

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 04.09.2012, 02:31   #1
wojtekk
Gość

Online: 0
Domyślnie

Aniu. Poznaliśmy się chyba podczas Dnia Dziecka w Laskach. Czerwiec 2011. Wytrwale, z uśmiechem na ustach woziłaś kolejne dzieciaki na swojej Cebluce. Zawsze uprzejma, ale i asertywna. Nie wiem czy pamiętasz, może mi sie już coś kręci, ale był i taki humorystyczny moment, gdzie usiadł za Tobą chłop słusznej wagi, ale i już wieku (bardziej zaawansowany wiekiem nastolatek, któremu pewnie bliżej było końcówki tego wieku niż dalej). Objął Ciebie rękami, lekko się uśmiechnął (pewnie "widząc" atrakcyjną dziewczynę). Zapytał: "Lubisz mnie?". Ty ze spokojem, asertwynością, lekkim chłodem potwierdziłaś. Podziałało bez jakiegoś zbytniego zmrożenia. Skupił się bardziej na jeździe i wibracjach motocykla, niż na kierowniczce.

Potem nasze drogi skrzyżowały się na szkoleniu Motopozytywnych. Robiłaś kurs zaawansowany. Z jednej strony skupiona i zaagażowana. Z drugiej - żartująca. Super chwile.

Potem już emaile. Po Twoim tekście "Wielka draka o mego rumaka" na 8 marca powstaje koncept pokazania kobiet na motocyklach; że to też kobiece; że motocykl nie jest tylko dla facetów. I odbywa się impreza. Torwar - Warszawa. Kilka (kilkanaście?) tysięcy ludzi (nie-motocyklistów) słucha, ogląda kobiety na motocyklu. Ta impreza była właśnie pokłosiem Twojego pomysłu. Naszego wieczornego emailowania.

Gdzieś niedawno się jeszcze minęliśmy. Rozmawialiśmy o Twoim zdrowiu - że dobrze, że już wróciłaś do zdrowia. Tam widzieliśmy się po raz ostatni - tutaj na dole. Następne spotkanie mamy tam.

Do zobaczenia Aniu. Polatamy sobie jeszcze po szuterkach.

P.S. Przepraszam - nie mogę sobie przypomnieć kto jest autorem zdjęć.
Załączone Grafiki
Typ pliku: jpg DSCF8230.jpg (507.5 KB, 16 wyświetleń)
Typ pliku: jpg DSCF8139.jpg (340.2 KB, 14 wyświetleń)
Typ pliku: jpg DSCF8118.jpg (533.3 KB, 19 wyświetleń)
Typ pliku: jpg IMG_4491_1024x683.jpg (164.8 KB, 15 wyświetleń)
Typ pliku: jpg DSCF8116.jpg (542.7 KB, 19 wyświetleń)
Typ pliku: jpg IMG_4471_1024x683.jpg (153.0 KB, 30 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez wojtekk : 24.09.2012 o 04:46
  Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06.09.2012, 21:24   #2
lena

lena's Avatar

Miasto: Polska poł.-wsch.
lena jest na dystyngowanej drodze
Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 35 min 55 s
Domyślnie

W moich telefonicznych kontaktach wciąż wyświetla mi się Jej numer....i niby wiem, niby rozumiem, ale nie akceptuję faktu, że w tej rzeczywistości już się nie spotkamy. Nie potrafię tego kontaktu tak po prostu wykasować...Do zobaczenia Ashanti...
lena jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania