![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Ja zakładam max. 5 letnie i nic się nie dzieje ;] Kiedyś na gwałt przed sprzedażą DR600 kupiłem 10 letnią Saharę za piwo. Mimo smaru nawet na felgę nie chciała wejść. Wszystko zależy jak dana opona jest przechowywana. Bo jak leży na świeżym powietrzu i jest narażona na warunki atmosferyczne to długo nie pociągnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 7 godz 45 min 12 s
|
![]()
Tutaj widzę inny problem...Każdy zakłada co chce na koło czy na głowę... o jego własny wybór ....Ale co ze sprzedawcą
![]() ![]() Dunia kupiła moto z 1993 roku z oponami z tego okresu...Wyglądają jak nowe...Nie pękają, nie są jakoś zauważalnie twarde...Nie są wypłowiałe od słońca... No właśnie....jakie są kryteria nowej opony? Rok, dwa, sześć-kiedyś na allegro ktoś mi chciał sprzedać takową jako nową.... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Miejska legenda - wałek zdawczy | majki | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 21 | 26.05.2013 09:06 |