![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 7 godz 45 min 12 s
|
![]()
Mi 3 lata temu do zawiechy z przodu u Adasia Dukały wlali olej 20 W...
Zakupiłem łozysko do główki ramy stożkowe za 120 zeta, to powiedział,ze nie włozy bo nie wie jakimi momentami sie to dokreca...wsadzil mi oryginal duzo drozszy..Reasumujac...facet sie zna na robocie, ale czesto go nie ma a jego pracownicy to już inna liga. Ale dla pocieszenia powiem Ci ,ze w innym serwisie chcieli mi przykrecic tabliczke znamionowa do ramy DRZ i wielkie było ich zdziwienie gdy po wiertle zaczął płynac olej. A jak poprosiłem o zmiane opony przed Mali to nie załozyli do detki zaworka - bo nie wchodzil - tylko zakrecili czarnym kapturkiem. :-))) Powodzenia |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Ratunku!Potrzebny dobry warsztat w Gdańsku. | kacper | Regularne czynności serwisowe | 12 | 03.09.2012 11:41 |
dobry warsztat AT w rejonie Warszawy | Pawiu44 | Regularne czynności serwisowe | 5 | 19.03.2012 10:41 |