![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2011
Miasto: Wawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 dni 12 godz 50 min 35 s
|
![]()
Wojteak wytłumacz proszę o co chodzi z tym gangiem.
Trasa: Podstawowe pytanie: Czy zaczynamy i kończymy kolko w Odessie czy tez zaczynamy od Rumunii? Ja jestem osobiście za zaczęciem i skończeniem w Odessie. Miejsca które chciałbym odwiedzić to ujście dunaju, Kapadocja. Fajnie byloby tez pokręcic się parę dni po Gruzji. Osobiście nie jestem fanem zwiedzania miast ale jak wiekszość będzie za zwiedzaniem Istambulu to się dostosuje. Noclegi Namiot a raczej chyba "gole niebo" + hotel/motel raz na 2,3 dni, taki wariant mi jak najbardziej odpowiada. PS dzisiaj przyszła moja Afryczka)), stoi i lśni w garażu. Wiosna zobaczymy co potrafi. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Morze | fraradek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 20.08.2013 18:34 |
Ukraina, Odessa, Morze Czarne 2013 | Kurczax | Umawianie i propozycje wyjazdów | 44 | 28.06.2013 11:26 |
Wyprawa lipiec / sierpień | juniort | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 01.05.2010 23:08 |
Nad morze w dwa... niee, w jeden (a drugi na powrót) | don_Pedro | Polska | 0 | 29.06.2009 13:45 |