![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#14 |
Administrator
![]() |
![]()
Skompletowałem sobie wszystkie jakich zdarzyło mi się użyć dłubiąc sobie przy moto i tylko te przydatne.
Czasem potrzeba np dwóch takich samych dlatego mam np nasadkę i płaski. Zmniejszam w ten sposób ryzyko braku jakiegoś klucza z powodu którego stoisz jak sierota na drodze o holu to nawet nie wspominam bo to obowiązkowa rzecz w/g mnie tak jak narzędzia. Przy ciasnym spakowaniu przyjmują kształt rolki o dł ok 23cm i średnicy jakieś 9cm...... a waga ? kilo może z hakiem.... ale to zupelnie nie istotne. Zestaw standardowy ( którego nigdy nie miałem) dla mnie działa raczej na psychikę że coś mamy niż dla pewności ze damy radę naprawić sprzęta. Dawno temu kolega miał pecha ( akurat raz mi się zdarzyło nie zabrać narzędzi a on miał tylko niby standardowe ) i stalismy przy ruchliwej drodze machając ponad pół godziny na samochody co by pożyczyć na 4 minuty klucz. Zdecydowanie lepiej mieć ze sobą.
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
lista | pawelkowalski | Przygotowania do wyjazdów | 33 | 17.11.2013 17:45 |