Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Przygotowania do wyjazdów

Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 21.09.2010, 11:07   #14
Dzieju
Administrator

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Warszawa
Motocykl: RD03
Dzieju jest na dystyngowanej drodze
Online: 5 miesiące 4 dni 18 godz 35 min 47 s
Domyślnie

Skompletowałem sobie wszystkie jakich zdarzyło mi się użyć dłubiąc sobie przy moto i tylko te przydatne.
Czasem potrzeba np dwóch takich samych dlatego mam np nasadkę i płaski.
Zmniejszam w ten sposób ryzyko braku jakiegoś klucza z powodu którego stoisz jak sierota na drodze o holu to nawet nie wspominam bo to obowiązkowa rzecz w/g mnie tak jak narzędzia.
Przy ciasnym spakowaniu przyjmują kształt rolki o dł ok 23cm i średnicy jakieś 9cm...... a waga ? kilo może z hakiem.... ale to zupelnie nie istotne.
Zestaw standardowy ( którego nigdy nie miałem) dla mnie działa raczej na psychikę że coś mamy niż dla pewności ze damy radę naprawić sprzęta.
Dawno temu kolega miał pecha ( akurat raz mi się zdarzyło nie zabrać narzędzi a on miał tylko niby standardowe ) i stalismy przy ruchliwej drodze machając ponad pół godziny na samochody co by pożyczyć na 4 minuty klucz.
Zdecydowanie lepiej mieć ze sobą.

Zasady Postowania