![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD03
Przebieg: Cofany
![]() Online: 4 dni 21 godz 4 min 25 s
|
![]()
Ja już prawie kupiłem oryginał nie wiercony i będę zamieniał ze swoim wybebeszanym. Fajnie, że mnie słychać, ale strzela w tłumik (nie wiem na ile jest to wina wybebeszenia ale z tego co czytałem to w przelotówce jest podciśnienie i stąd strzały). Zgadzam się też z przedmówcą, że po godzinie czuję się jakbym leciał na skrzydle jumbojeta. Dudni w czaszce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Gliwice
Motocykl: RD07a
Przebieg: 34t
![]() Online: 2 dni 8 godz 13 min 44 s
|
![]()
Witam
Dzisiaj zamontowałem tłumik Higashi. Model do Afri. No i jest tak: Z wkładką bas piękny i trochę głośniej strzelanko minimalne przy redukcji i jest homologacja podobno. Za pomocą imbusika ściągam wkładeczkę i się zaczyna wojna. Bas mocniejsz i głośno a strzały jak z pepechy. Myślę, że rozwiązanie idealne na miasto robię larmo coby mnie puszki słuszały lepiej a na trasę jak chcę spokoju to zakładam wkładkę (5sek.) i jest cicho. Niewiem tylko jak z mocą oczywiście czy jest spadek bo kumpel wsadził wybebeszonego orginała i moto straciło większość mocy. pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: PRZEWORSK
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 43 min 39 s
|
![]() Cytat:
Trochę już na tym wydechu pewnie pojeździłeś. To teraz się pochwal. I jak oceniasz ten wydech? Co z mocą?
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Frankfurt/M
Motocykl: Elefant 944ie
Przebieg: 54420
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 12 godz 4 min 21 s
|
![]()
Z tego, co ja kojarzę, w takim wypadku masz źle ustawiony skład mieszanki.
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Przeróbka Tripa !!! | motomysz | Wszystko dla Afryki | 18 | 21.04.2014 23:28 |
Jak rozpoznać oryginalnego KTMa? Pytanie o owiewki | jackhammer | Inne - dyskusja ogólna | 42 | 15.01.2014 23:26 |
co zamiast oryginalnego licznika.... | Vooytas | Układ elektryczny i zapłonowy | 7 | 24.06.2008 01:08 |